Kleurenanalyse...

Een CV zegt vaak heel veel, maar niet alles over een persoon; de opleiding zegt vaak veel, maar niet alles over een persoon; de werkervaring zegt vaak veel, maar niet alles over een persoon etc. In veel gevallen zijn onze kandidaten en opdrachtgevers er na een aantal gesprekken wel uit. Dit wordt een gouden match! Echter kan het voorkomen dat een opdrachtgever meer informatie wenst omtrent de persoonlijkheid of het gedrag. Op dat moment kan onze Mydrives Kleurenanalyse worden ingezet!

Edis regelt...

Echter, soms kan het zijn dat er meer informatie gewenst is omtrent de daadwerkelijke drijfveren van een kandidaat. Zit een persoon die we aan willen nemen wel echt goed op zijn/haar plek in een organisatie? Dit is dan van te voren moeilijk in te schatten. En als we deze persoon aannemen, hoe kunnen we de medewerker dan het beste inwerken/begeleiden/sturen. Allemaal zaken die tijdens de sollicitatiegesprekken wellicht onder water blijven.

 

Om bovengenoemde redenen is onze kleurenanalyse een mooi middel om in te zetten.

Edis regelt...

Maar er zijn natuurlijk meerdere redenen te bedenken waarvoor je onze kleurenanalyse in kan zetten. Denk bijvoorbeeld aan het inzichtelijk krijgen van de drijfveren van je MT of afdeling binnen je organisatie.

 

Heb je interesse in onze kleurenanalyse of heb je vragen over de inzetbaarheid van onze kleurenanalyse? Neem dan contact op met Edis dan gaan wij het regelen met je.


Of regel het...

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.

076-8866048

info@edis.nl