Edis regelt...

Weet jij het nu even niet meer? Nog een stap maken of blijven zitten waar je nu zit? Lees op deze pagina hoe Edis je kan helpen.

Gratis advies...

Als persoon maak je een groei en ontwikkeling door. Het is belangrijk om dit ook in je werk terug te zien! Het kan zijn dat je huidige functie niet meer past bij de persoon die jij vandaag de dag bent. Het is niet gemakkelijk om dit vast te stellen en actie te ondernemen. In de praktijk kom je er niet aan toe of weet je niet waar je kunt beginnen. Een loopbaanadviseur zou je kunnen helpen. Wil jij weten wat jouw opties zijn in de toekomst en een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen? Wij helpen je met een loopbaantraject. 

Het traject...

Om een goede loopbaan op te bouwen, nemen we samen de volgende stappen: 

 

• 1e gesprek over werkverleden, cv en toekomstperspectieven;

• Digitale vragenlijst aangaande de energiebalans;

• De MyDrives Kleurenanalyse;

• 2e gesprek evaluatie van bovenstaande;

• Tips and tricks aangaande de korte en middellange termijn.

Beschikbaar voor...

Iedere werkende van 45 jaar of ouder, die minimaal 12 uur per week werkzaam is! Sinds 2019 is het voor deze doelgroep mogelijk om gratis advies te krijgen van een loopbaanadviseur. Of je nou werknemer bent in loondienst of een zelfstandige zonder personeel: de adviseurs van Edis denken graag met je mee. Op de website van Rijksoverheid.nl kun je meer lezen over de regeling. 

Edis regelt het ...

Edis denkt graag met je mee over jouw loopbaan. We helpen je bij het vinden van jouw kwaliteiten en wensen en zoeken mee naar de nieuwe uitdaging. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen! 


Regel het...

Neem contact op via mail of telefoon en wij helpen je graag verder.

Edis de recruiters

Neem contact op via mail of telefoon en wij helpen je graag verder.

076-8866048

info@edis.nl