Edis regelt...

Weet je niet meer zeker of je wel op de juiste plek zit bij een organisatie? Twijfel je of je een vervolgstap moet maken in je carrière? Edis helpt je!

Loopbaanadvies...

Onze collega Stefan is opgeleid tot loopbaanadviseur en hij is bevoegd om jou te adviseren met betrekking tot jouw loopbaan. Waarom is dit gunstig voor jou? Met de loopbaanbegeleiding van Edis weet jij naderhand welke stappen jij moet zetten om dagelijks met plezier naar je werk te gaan.

 

Als persoon maak je groei en ontwikkeling door. Ook in jouw loopbaan is het belangrijk om dit terug te zien. De ene persoon vindt dit belangrijker dan de ander, maar mocht je om bepaalde redenen niet tevreden zijn met je huidige functie, dan gaan wij achterhalen waardoor dit komt. Het is namelijk niet altijd gemakkelijk om dit vast te stellen en actie te ondernemen. Het kan voorkomen dat je er in de praktijk niet aan toe komt of niet weet waar je moet beginnen. Een loopbaanadviseur zou je hierbij kunnen helpen. 

 

Wil jij weten wat jouw opties zijn in de toekomst en een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen? Edis ondersteunt je door middel van loopbaanbegeleiding. Ben jij woonachtig in de omgeving van Breda en heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Laat het ons weten en wij regelen het!

Het traject...

Om jou goed te begeleiden bij jouw loopbaan, nemen we enkele stappen:

 

• Het houden van een intake waarin jouw werkverleden, huidige situatie, cv en toekomstperspectieven ter sprake komen;

• Het afnemen van enkele analyses en testen, zoals de Mydrives Kleurenanalyse, het JDR-model met energie- en stressbronnen en de Flowmeter met flowgrafiek;

• Het houden van een tweede gesprek waarin de resultaten worden besproken;

• Het geven van tips & tricks aangaande de korte- en middellange termijn.

 

Deze stappen worden allen doorlopen om tot een gedegen loopbaanadvies te komen. De loopbaanbegeleiding vindt plaats op het kantoor van Edis in Breda aan de Ettensebaan 41.

Beschikbaar voor...

De loopbaanbegeleiding in Breda is in principe beschikbaar voor iedereen. Wil jij veranderen van baan of ben je momenteel (tijdelijk) werkloos en daarom op zoek naar de juiste uitdaging? Edis kan je helpen om jouw keuze voor een nieuwe baan gemakkelijker te maken.

Edis regelt...

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens voor meer informatie of een afspraak. We helpen je graag bij het vinden van jouw kwaliteiten en wensen en zoeken indien nodig mee naar een nieuwe uitdaging!


Neem contact op...

Neem contact op via mail of telefoon en wij helpen je graag verder.

Edis de recruiters

Neem contact op via mail of telefoon en wij helpen je graag verder.

076-8866048

info@edis.nl