Edis regelt...

De arbeidsmarkt is altijd in beweging, maar het zal je vast niet ontgaan zijn dat er door de Corona-situatie een enorme daling is in het aantal werkenden in Nederland. Heeft deze crisis ook invloed gehad op jouw werksituatie of ben jij onzeker geworden over jouw carrière? Edis regelt een ontwikkeladvies!

Weer gratis ontwikkeladvies vanaf 1 december 2020!...

De overheid heeft het crisisprogramma “NL Leert Door” opgezet, dat jou de mogelijkheid biedt om vanaf augustus gratis een ontwikkeltraject te volgen waarmee je zicht krijgt op jouw arbeidsmarktpositie en arbeidskansen.

- Hoe zie jij jouw toekomst voor je?
- Waar liggen jouw mogelijkheden?
- Waar ligt jouw kracht?
- Welke beschikbare vacatures zijn er?
- Een arbeidsmarktscan: hoe zijn jouw kansen op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt? 

Allemaal vragen waar je, door het gratis ontwikkeladvies bij Edis, antwoord op gaat krijgen.
Het programma “NL Leert Door” is voor iedereen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat zijn dus zowel mensen die (nog) aan het werk zijn inclusief zzp'ers en zelfstandig ondernemers, als mensen die geen werk meer hebben.

Loopbaanadviseur...

Onze collega Stefan is opgeleid tot loopbaanadviseur en hij is bevoegd om jou te adviseren met betrekking tot jouw loopbaan. Waarom is dit gunstig voor jou? Allereerst is dit geheel kosteloos.  Met het ontwikkeladviestraject van Edis weet jij naderhand welke arbeidsmarktkansen er nu zijn die passen bij jouw ervaring en ontwikkelwensen.

Wil jij weten wat jouw opties zijn en samen een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen? Edis ondersteunt je door middel van gratis ontwikkeladvies. Ben jij woonachtig in de omgeving van Breda en heb je behoefte aan ontwikkeladvies? Laat het ons weten en wij regelen het!

Edis regelt...

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens voor meer informatie of een afspraak. We helpen je graag bij het vinden van jouw kwaliteiten en wensen en zoeken indien nodig mee naar een nieuwe uitdaging!


Neem contact op...

Neem contact op via mail of telefoon en wij helpen je graag verder.

Edis de recruiters

Neem contact op via mail of telefoon en wij helpen je graag verder.

076-8866048

info@edis.nl