Helaas, deze vacature is al ingevuld

Ben jij een persoon met aantoonbaar verbindend karakter in complexe burgerparticipatietrajecten?

Adviseur Maatschappelijk Vastgoed in Uden

Wij zijn op zoek naar een adviseur die alle voorkomende beleidsvragen m.b.t. gemeentelijk vastgoed, met nadruk op wijkaccommodaties en sporthallen kan vertalen naar uitvoerende acties. Het gaat hier om een parttime functie voor 28 uur per week.

Adviseur Maatschappelijk Vastgoed in Uden

Je komt te werken in het cluster Vastgoed, Accommodaties en Facilitair van de afdeling Middelen. Als Adviseur Maatschappelijk Vastgoed ben je een professional in het begeleiden en adviseren bij (zelf)beheer van Wijkaccommodaties en Sporthallen. Het gaat hierbij over gemeentelijke voorzieningen die ingezet worden voor ontmoeten en participatie op het gebied van welzijn, jeugd en sport.

Jij bent intermediair (ook bij tegengestelde belangen) van collega’s en interne en externe partijen zoals de beheerder van de accommodatie en verengingen. Je kunt uitstekend schakelen tussen beleid en uitvoering in een politieke omgeving. Advisering aan het management en het college o.a. over de mogelijkheden binnen wettelijke kaders zoals Wet markt en overheid en het opstellen en succesvol doorvoeren van B&W voorstellen horen onder de taken als ook het vertalen van het sport- en accommodatiebeleid, dat opgesteld wordt in samenwerking met beleidscollega’s, naar praktische uitvoeringregels en (corona)protocollen.

Jij coördineert de projecten te coördineren die breed en divers zijn. Lopende projecten waar inbreng op gevraagd wordt zijn: realisatie en ingebruikname van een nieuw ontmoetingsplein inclusief het begeleiden van inrichting van de processen van beheerorganisatie en gedeeltelijk zelfbeheer. Daarnaast werk je mee aan de harmonisatie van beleid, werkwijzen, processen binnen de herindelingsagenda. Werkzaamheden in de avonduren komt gemiddeld 2 keer per maand voor.

edisoverheid

Jij regelt...

  • een afgeronde Hbo-opleiding  (vastgoed/maatschappij);
  • aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • ervaring in het sturen van processen met tegengestelde belangen;
  • kennis van de Wet Markt en Overheid.

Wij regelen...

  • een uitdagende en dynamische baan;
  • werken bij een professionele netwerkorganisatie organisatie;
  • goede arbeidsvoorwaarden;
  • ruimte en kansen om jezelf te blijven ontwikkelen.