Helaas, deze vacature is al ingevuld

Ben jij Ben jij de communicatieadviseur die onze gebieden versterkt?

Gebiedsadviseur Communicatie in Rotterdam

We zijn op zoek naar een stevige gebiedsadviseur communicatie voor 24 uur in de week die prima de weg weet te vinden in Hoek van Holland, Pernis, Roozenburg en Hoogvliet.

Gebiedsadviseur Communicatie in Rotterdam

Je ondersteunt de rayondirecteur en de 4 gebiedscommissies bij het stimuleren van bewonersinitiatieven en het organiseren van participatie van Rotterdammers bij wijkactiviteiten (denken en doen). Je adviseert over de inzet van communicatie op allerlei onderwerpen die spelen in het gebied en beheert zelfstandig een aantal communicatiekanalen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de collega’s van andere onderdelen van concern Rotterdam. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, je werkt samen in een gebiedsteam van 2 collega communicatieadviseurs, een communitymanager en een redacteur. Verder ben je ongeveer 1 dag in de week beschikbaar voor andere communicatieve klussen van het cluster Dienstverlening.

Voor deze functie zoeken we een sterke adviseur die echt gemakkelijk schakelt en het overzicht houdt. Je kunt zelfstandig aanpakken maar ook samen een klus klaren. Je adviesvaardigheden en schrijfkwaliteiten zijn prima ontwikkeld, tegelijkertijd weet je ook hoe je je handen uit de mouwen moet steken en dingen voor elkaar krijgt. Je hebt kennis van social media en weet hoe je quick scans en issueanalyses maakt. Je bent flexibel en wisselt gedurende de week geregeld van werklocatie. Voor ‘s avonds werken draai je je hand niet om. Je hebt een typisch Rotterdamse instelling: enthousiast, een gezonde dosis lef en gezond verstand. Het bezit van een auto is een pré.

Jij regelt...

  • een Hbo werk- denkniveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring als communicatieadviseur;
  • ervaring met participatie, dialoog en leefstijlen.

Wij regelen...

  • een uitdagende en dynamische baan;
  • werken bij een professionele netwerkorganisatie organisatie;
  • goede arbeidsvoorwaarden;
  • ruimte en kansen om jezelf te blijven ontwikkelen.