Ben jij de collega die anderen weet te inspireren op het gebied van Health, Safety en Environment? 

HSE Manager in Roosendaal

Wij zoeken een HSE Manager voor een toonaangevende werkgever in de omgeving van Roosendaal.

HSE Manager in Roosendaal

Als HSE Manager houd jij jezelf bezig met het uitdragen van een veilige en gezonde werkomgeving. Jij weet duidelijk te maken aan jouw collega's hoe belangrijk veiligheid is. De aandacht voor veiligheid moet onderdeel zijn van het dagelijks gedrag en diep geworteld zijn in de cultuur van de organisatie. De HSE Manager zorgt dat het HSE beleid geïmplementeerd wordt op de plant. Hierbij stimuleer jij de samenwerking en betrokkenheid op de plant omtrent HSE om zodoende gevaren te identificeren en oplossingen te realiseren. 

Jij ontwikkelt en onderhoudt het HSE beleidsplan en bijbehorende programma's. Dit kan dus in de vorm zijn van trainingen. Je voert dagelijks gesprekken en hebt als HSE Manager een coachende en begeleidende rol voor collega's voor het realiseren van veilig werkgedrag.

Tevens ben je als HSE Manager verantwoordelijk voor het creëren van een visie en aanpak op lange termijn. Hierin neem je de wekelijkse en maandelijkse KPI's mee en zorg je dat deze up-to-date zijn. 

Als HSE Manager heb je een baan met veel verantwoordelijkheid. Het is daarom van belang dat je hiermee kunt omgaan. Naast alle bovenstaande taken draag jij ook geheel zorg over de interne en externe audits en heb je veelvuldig contact met betrokken externe instanties.

Wat zoeken wij nog meer in een HSE Manager? Je bent in ieder geval in staat om andere te betrekken, enthousiasmeren en te motiveren. Daarnaast ben je een echte doorzetter, proactief en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. 

Je komt te werken in het Plant Managementteam van een organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. De organisatie opereert wereldwijd en kent ongeveer 75 werknemers. Ben jij de aankomende HSE Manager voor deze organisatie? Wij komen graag in contact met jou!

Jij regelt...

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau richting een HSE discipline;
  • Enkele jaren relevante werkervaring; 
  • Kennis van HSE risicobeheertools, processen en programma's en toepassing van de voorschriften in lucht, water en afval en OSHA-voorschriften;
  • Ervaring in communiceren met overheidsinstanties;
  • Goede beheersing Engelse taal.

Wij regelen...

  • Uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid;
  • Prettige werksfeer;
  • Goed salaris;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. 

Even invullen...


Neem contact op met...

Via onderstaande gegevens.

Annet van Geel

Via onderstaande gegevens.

06-13690721

a.vangeel@edis.nl