Ben jij de resultaatgerichte veiligheidsexpert met overtuigingskracht die mensen in beweging krijgt? 

HSEQ Coördinator in Zwolle

Jouw contactpersoon

edis mns5452
Bärbel Sekewaël Coördinator
Je kunt Bärbel bereiken door:

Vacature details

Locatie
Zwolle
Opleidingsniveau
HBO
Direct solliciteren
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Gezonde werkgever;
 • Informele en prettige werksfeer;
 • Mogelijkheden om te ontwikkelen;
 • Doorgroeimogelijkheden. 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever bouwt, renoveert, onderhoud en lost storingen op in Hoogspannings-/Middenspanningsstations, dit doen ze in nauwe samenwerking met diverse externe partners. Je komt te werken op de afdeling Health, Safety en Environment (HSE) die het doel heeft te inspireren en te zorgen voor een gezonde en sociaal, fysiek veilige werkomgeving!

Vacature omschrijving

Als HSEQ-coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren stimuleren, evalueren en verbeteren van de veiligheid binnen de organisatie en binnen de samenwerking met externe partners. Jij zal als HSEQ-coördinator het management ondersteunen en adviseren op zowel team-, als afdelingsniveau. Je zorgt er voor dat de interne organisatie meer bewustwording krijgt voor veiligheid wat zorgt voor een groei op de veiligheidscultuurladder. Dit doe je onder andere door het zichtbaar te maken door het opstellen van rapportages en de analyses daarvan t.b.v. jaarplan. Operationele sturing te geven en de rode draden aan te duiden om gericht actie te te kunnen ondernemen. En procedures, voorschriften en systemen operationeel uitvoerbaar te maken.

Door het samen met leidinggevenden en collega's uitvoeren van werkplekbezoeken en het uitvoeren van incidentonderzoeken. ben je precies op de hoogte wat er speelt op het gebied van Veiligheid op zowel de werkvloer als binnen het management. Je gaat met collega’s in gesprek om ze in beweging te krijgen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Je helpt ze vooruit helpen en stimuleert de leerlus in gedrag en handelen op gebied van veiligheid. Je toont het goede voorbeeld in gedrag en houding (trede 4 gedrag) en bespreekt veiligheidsituaties in het moment zelf. Ook stimuleer je het melden van SAVE meldingen en ondersteunt de medewerkers om deze meldingen op een correcte manier af te handelen. Je werkt met mensen uit verschillende disciplines met verschillende opleidings- en werkniveaus, dit vergt  communicatie en coaching skills en een flinke dosis overtuigingskracht.

Ook ben je als HSEQ-coördinator op de hoogte van landelijke ontwikkelingen en regels op veiligheidsgebied. Je vindt het namelijk belangrijk dat de ontwikkeling van veiligheid een vast onderdeel is van het dagelijkse werk. Samen met jouw collega's van de afdeling HSE zorg je voor draagkracht van het veiligheidsbeleid en het vergroten van het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers. Je laat het veiligheidsbeleid integreren in de bedrijfscultuur door het geven van presentaties / workshops aan medewerkers in het kader van veiligheidsleren. Hierbij zoek je actief de samenwerking met andere ondersteunende partners zoals de verandercoach en continue verbeterexpert maar ook door een actieve relatie te onderhouden met de HSEQ collega’s bij de aannemers.

Dit alles doe je met als doelstelling als organisatie te groeien naar trede 4 op de veiligheidsladder. Jij regelt...

 • Een HVK- en Hbo-diploma;
 • Ruime relevante werkervaring in een technische omgeving;
 • Kennis en ervaring met ISO - 9001 / NTA 8120
 • Uitstekende coaching-skills;
 • Sterke kwaliteiten m.b.t. het schrijven van adviezen en rapportages.

Voordelen van solliciteren via Edis.

 • Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je te ontwikkelen
 • Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Direct solliciteren op deze functie

Solliciteer met CV Solliciteer zonder CV Solliciteren via LinkedIn

Jouw CV

Jouw gegevens

Jouw gegevens

Gerelateerde vacatures

Ben jij verantwoordelijk, daadkrachtig en leid je projecten tot een goed resultaat? Projectleider Incidentmanagement

Civiel HBO Rotterdam

Als Projectleider Incidentmanagement heb je een brede, dynamische functie. De projecten zijn technisch niet...

Ben jij bereid dingen naar een hoger niveau te tillen en heb je passie voor het creëren van innovatieve oplossingen? KAM-manager

HBO Gorinchem

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en gedreven KAM-manager om het team te versterken. Als KAM-manager...

Of regel het met Bärbel.

edis mns5452

Bärbel Sekewaël

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.