Ben jij de commerciële techneut die de verkoopafdeling weet te leiden?

Manager Verkoop Binnendienst in Breda

Wij zoeken een Manager Verkoop Binnendienst voor een internationale organisatie in Breda.

Manager Verkoop Binnendienst in Breda

Jij stuurt de verkoopafdeling aan die bestaat uit Sales Engineers, Sales Assistants en Medewerkers Inside Sales. Je zorgt er voor dat zij weten waar de prioriteiten liggen van de werkzaamheden en dat deze tijdig uitgevoerd worden door ze op de juiste wijze te coachen en motiveren. Om de uitgaande informatie uniform te houden zorg je voor standaardisatie van de verkoopdocumentatie en houd je deze up-to-date.

Je hebt veelvuldig contacten met klanten, leveranciers en jouw collega's van de afdeling Projecten en Engineering om alle benodigde informatie te krijgen van de aanvragen. Met deze informatie stelt jouw team kostprijsberekeningen en concurrerende maar realistische offertes samen die uitgezet worden. Uiteraard worden deze proactief opgevolgd door jouw team, zodanig dat de aanvragen opdrachten worden en de afdelingsdoelen behaald worden.

De opdrachten draag je, compleet voorzien van alle informatie, over aan de afdeling projecten. Aan de hand van periodieke rapportages houd je het MT en de Sales Director op de hoogte van de ontwikkelingen op jouw afdeling.

De organisatie opereert internationaal, hierdoor heb je ook internationale contacten en maak je internationale reizen naar klanten, leveranciers en je collega's van andere vestigingen.

Jij regelt...

  • Een afgeronde Hbo-opleiding;
  • Zowel technisch als commerciële kwaliteiten;
  • Ondernemerschap;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Een coachende manier van leidinggeven.

Even invullen...


Neem contact op met...

Via onderstaande gegevens.

Stefan Porreij

Via onderstaande gegevens.

06-51417970

s.porreij@edis.nl