Ben jij de aanpakker die de korte termijn planning goed ingericht krijgt?

Planner in EMMEN

Voor het opstellen van de operationele planningen voor de afdeling Realisatie zijn wij op zoek naar een Korte Termijnplanner.

Planner in EMMEN

Je komt te werken in een klein team van 6 gedreven planners. Jij stelt de operationele planning op voor de afdelingen E&A en Realisatie. Zij verrichten montage- en onderhoudswerkzaamheden aan elektriciteits- en gasnetten, -installaties en -stations en lossen storingen op. De montage- en onderhoudswerkzaamheden worden in orders aangeboden aan de technische medewerkers. Totaal gaat het om ca. 40.000 orders en ca. 75.000 manuren per jaar. Een aanzienlijke hoeveelheid orders dat op een efficiënte en effectieve wijze gepland moet gaan worden. 

Het doel van de Korte Termijn Planner (KTP) is het opstellen van de operationele planningen voor de afdeling Realisatie, zodanig dat aanwezige capaciteit 100% productief benut kan worden. Jij bent het ingangsloket voor alle verzoeken van (interne) klanten. Je bent in staat om, naast het inplannen van de geplande orders volgens het jaarorderboek, de operationele planning bij te stellen in het geval van onverwachte storingen of ziekte. Je wijst, in overleg met uitvoerders en werkvoorbereiders, werk toe aan monteurs en technici waarbij je de juiste afweging maakt van de uit te voeren werkzaamheden, competenties en aanwijzing van de monteurs. Je houdt de teams op de hoogte van de voortgang middels (dashboard)rapportages. Daarnaast rapporteer je aan het management over de mate waarin de planningen zijn gerealiseerd en over de behaalde productiviteit. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van planvastheid en productiviteit over langere periodes en doet op basis daarvan voorstellen voor verbetering.

Jij regelt...

  • Minimaal een Hbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring met projectmatig werken;
  • Kennis van planningsrichtlijnen en -systemen;
  • Uitstekende ervaring met Excel.

Wij regelen...

  • Een professionele werkgever;
  • Een enthousiast team om in te werken;
  • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Even invullen...


Neem contact op met...

Via onderstaande gegevens.

Bärbel Sekewaël

Via onderstaande gegevens.

06-43518265

b.sekewael@edis.nl