Edis regelt...

Ben jij een klantgerichte techneut en op zoek naar een vacature voor servicemonteurs? Dan heeft Edis dé uitdagende functie voor jou. 

Interesse in een of meerdere vacatures?

Laat dan nu je gegevens achter

Werkzaam als servicemonteur

Een servicemonteur is iemand die verantwoordelijk is voor het onderhoud en de reparaties van machines en apparaten. Door hier tijdig aandacht aan te besteden, zorg je ervoor dat de machines en apparaten vlekkeloos blijven werken. Best belangrijk werk dus! Je werkt als servicemonteur vaak bij klanten op locatie, voor de periodieke onderhoudswerkzaamheden, maar ook voor het verhelpen van storingen. De servicemonteur draagt bij aan het optimaliseren en verbeteren van een installatie, maar richt zich ook op het bestellen van materialen, het invullen van werkbonnen en het rapporteren over de installatie. 

Op deze pagina vind je meer informatie over de functie servicemonteur. Heb je een vraag hierover? Stel hem gerust in het contactformulier! 

Vacatures servicemonteur...

Servicemonteur WTB in BREDA

Je ondersteunt de servicetechnicus bij het in bedrijf stellen van werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en...

Deze baan wil ik!

Servicemonteur in TILBURG

Als Servicemonteur ben jij de servicegerichte professional die de kernwaarden betrouwbaarheid en duurzaamheid hoog weet te houden.  Je adviseert jouw klanten over de...

Deze baan wil ik!

Vestigingsmanager in 's-Hertogenbosch

Voor een grote organisatie in de rioleringsbranche zoeken wij een vestigingsmanager voor de vestiging Rotterdam. De organisatie kent ongeveer 500 werknemers en daarmee zijn...

Deze baan wil ik!

Servicemonteur in ROTTERDAM

Als Servicemonteur ben jij de servicegerichte professional die de kernwaarden betrouwbaarheid en duurzaamheid hoog weet te houden. De Servicemonteur adviseert klanten over de...

Deze baan wil ik!

Allround Servicemonteur in EINDHOVEN

Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van service en onderhoud aan werktuigbouwkundige installaties. De werkzaamheden vinden plaats op locatie bij de klanten....

Deze baan wil ik!

Over welke competenties beschikt een servicemonteur?

Als servicemonteur zijn bepaalde competenties erg belangrijk. Denk aan communicatie, flexibiliteit en klantgericht werken. Het is essentieel om te communiceren met de klant, maar ook met je collega’s. Ook moet je flexibel ingesteld zijn als het gaat om het verhelpen van een storing die buiten het werkrooster valt. Verder is het belangrijk dat jij als servicemonteur oog voor detail hebt, planmatig kan werken en de kwaliteit waarborgt. Tot slot is het analytisch vermogen een must, om zo een installatie te kunnen verbeteren om zo optimaal te kunnen presteren.

Branches

Als servicemonteur kun je aan de slag in verschillende branches. Edis is actief in alle branches waar jij als toekomstig servicemonteur ook aan de slag kan gaan. Zo kunnen we zorgen dat je werkzaam bent op een plek waar jij als servicemonteur het best tot je recht komt. Als servicemonteur kun je bijvoorbeeld aan de slag in de Bouw of Techniek.

Doorgroeimogelijkheden

Met de functie als servicemonteur zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Wanneer je na een aantal jaar veel ervaring hebt opgedaan, kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld leidinggevende. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team van servicemonteurs en ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Zijn doorgroeimogelijkheden belangrijk voor je en horen ze bij je ambitie? Laat het ons weten! Zo regelen de beste vacatures met passende doorgroeimogelijkheden.

Edis regelt het!

Ben jij opzoek naar een baan als servicemonteur? Edis regelt de beste (vervolg)stap voor jouw professionele carrière. Naast expertise en ervaring, vinden we het ook belangrijk dat je past bij een bedrijf en de bijbehorende cultuur. Maar we kijken ook waar jouw kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Zo zorgen we voor de perfecte match van vacature en kandidaat.

Regel die vacature...

Staat jouw ideale baan niet tussen onze vacatures? Geen paniek! Neem gewoon contact met ons op, en we zorgen dat jij je droombaan krijgt!