Edis regelt...

Ben jij een klantgerichte techneut en op zoek naar een vacature voor servicemonteurs? Dan heeft Edis dé uitdagende functie voor jou. 

Interesse in een of meerdere vacatures?

Laat dan nu je gegevens achter

Werkzaam als servicemonteur

Een servicemonteur is iemand die verantwoordelijk is voor het onderhoud en de reparaties van machines en apparaten. Door hier tijdig aandacht aan te besteden, zorg je ervoor dat de machines en apparaten vlekkeloos blijven werken. Best belangrijk werk dus! Je werkt als servicemonteur vaak bij klanten op locatie, voor de periodieke onderhoudswerkzaamheden, maar ook voor het verhelpen van storingen. De servicemonteur draagt bij aan het optimaliseren en verbeteren van een installatie, maar richt zich ook op het bestellen van materialen, het invullen van werkbonnen en het rapporteren over de installatie. 

Op deze pagina vind je meer informatie over de functie servicemonteur. Heb je een vraag hierover? Stel hem gerust in het contactformulier! 

Vacatures servicemonteur...

Administrateur in RIDDERKERK

Voel jij jezelf helemaal thuis in de administratie en heb je altijd al een functie geambieerd als Administrateur / Boekhouder? Lees dan snel verder. 

Binnen de...

Deze baan wil ik!

BOA in Breda

Voor een overheidsinstantie in Breda zijn wij op zoek naar BOA's wegens uitbreiding van het team. Het team bestaat momenteel uit 37 BOA's en 5 cameraobservanten. Met dit team...

Deze baan wil ik!

HR Adviseur in Geertruidenberg

Heb jij altijd al willen werken voor een overheidsinstantie en ben jij de HR Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze mooie parttime functie als HR...

Deze baan wil ik!

Engineer in Dordrecht

Ben jij een techneut en weet je alles over efficiënte en technisch haalbare oplossingen voor technische uitdagingen? Laat je horen! Wij hebben een mooi aanbod. 

De...

Deze baan wil ik!

Engineer in 'S-HERTOGENBOSCH

Je hebt veelvuldig contact met de betrokken interne en externe partijen en ondersteunt bij de voorbereidingen van projecten. Je maakt  detailontwerpen en...

Deze baan wil ik!

Tekenaar in Dordrecht

Voor een organisatie die meetapparatuur produceert, zijn wij op zoek naar een ervaren Tekenaar / Constructeur. Het betreft een veelzijdige fulltime functie. 

Als...

Deze baan wil ik!

Werkvoorbereider in Dordrecht

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die op zoek is naar een veelzijdige functie als Werkvoorbereider en Productieplanner. Wat ga je doen? 

Je bent verantwoordelijk...

Deze baan wil ik!

Proces Engineer in TILBURG

Je bedient en onderhoudt apparatuur m.b.t. oppervlaktebehandeling en controleert de kwaliteit van de producten en de chemische baden. Je bedenkt nieuwe toepassingen en bouwt...

Deze baan wil ik!

Projectleider in BERGEN OP ZOOM

De functienaam zegt het al: je gaat projecten leiden. Dat is eigenlijk waar het allemaal om draait binnen de functie Projectleider. Je bent verantwoordelijk voor de...

Deze baan wil ik!

Projectmedewerker in Zevenbergen

Vanaf ongeveer eind november zoeken wij een parttime Projectmedewerker. Je komt te werken in het team Ruimtelijk en Economisch Ontwikkeling. Je taken zijn onder andere het...

Deze baan wil ik!

Engineer in Groningen

Iedereen kent Enexis wel. Zij zorgen ervoor dat gas en energie naar jouw woning of bedrijf worden getransporteerd. Enexis is welbekend in Nederland en op zoek naar een PAC...

Deze baan wil ik!

Accountmanager in Tilburg

Ben jij de aankomende Accountmanager die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Voor deze functie is ervaring als Accountmanager geen vereiste. Wij zoeken iemand met de...

Deze baan wil ik!

Over welke competenties beschikt een servicemonteur?

Als servicemonteur zijn bepaalde competenties erg belangrijk. Denk aan communicatie, flexibiliteit en klantgericht werken. Het is essentieel om te communiceren met de klant, maar ook met je collega’s. Ook moet je flexibel ingesteld zijn als het gaat om het verhelpen van een storing die buiten het werkrooster valt. Verder is het belangrijk dat jij als servicemonteur oog voor detail hebt, planmatig kan werken en de kwaliteit waarborgt. Tot slot is het analytisch vermogen een must, om zo een installatie te kunnen verbeteren om zo optimaal te kunnen presteren.

Branches

Als servicemonteur kun je aan de slag in verschillende branches. Edis is actief in alle branches waar jij als toekomstig servicemonteur ook aan de slag kan gaan. Zo kunnen we zorgen dat je werkzaam bent op een plek waar jij als servicemonteur het best tot je recht komt. Als servicemonteur kun je bijvoorbeeld aan de slag in de Bouw of Techniek.

Doorgroeimogelijkheden

Met de functie als servicemonteur zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Wanneer je na een aantal jaar veel ervaring hebt opgedaan, kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld leidinggevende. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team van servicemonteurs en ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Zijn doorgroeimogelijkheden belangrijk voor je en horen ze bij je ambitie? Laat het ons weten! Zo regelen de beste vacatures met passende doorgroeimogelijkheden.

Edis regelt het!

Ben jij opzoek naar een baan als servicemonteur? Edis regelt de beste (vervolg)stap voor jouw professionele carrière. Naast expertise en ervaring, vinden we het ook belangrijk dat je past bij een bedrijf en de bijbehorende cultuur. Maar we kijken ook waar jouw kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Zo zorgen we voor de perfecte match van vacature en kandidaat.

Regel die vacature...

Staat jouw ideale baan niet tussen onze vacatures? Geen paniek! Neem gewoon contact met ons op, en we zorgen dat jij je droombaan krijgt!