Edis regelt...

Je hebt een opleiding gevolgd richting de Techniek, Bouw of Civiele Techniek en je hebt, om wat voor reden dan ook, geen diploma gehaald. Geen probleem, dan kun je bij ons terecht. We helpen graag mee aan de doorgroei van je carrièrepad. Sterker nog, Edis regelt het voor je.

Interesse in een of meerdere vacatures?

Laat dan nu je gegevens achter

Werken zonder (afgeronde) opleiding

Voor veel banen wordt in de praktijk vaak een diploma gevraagd, ook op de plek waar jij graag aan de slag wilt. Maar, je bent gestopt met je opleiding en thuis zitten is niets voor jou! Edis zorgt ervoor dat jij gewoon kunt werken aan jouw carrière in de Techniek. De informatie die je tijdens je opleiding hebt opgedaan, is niet voor niets geweest. Ben je begonnen aan een MBO-opleiding of HBO-opleiding, gericht op Techniek, maar deze niet volledig afgerond? Vertel het ons, wij weten daar wel raad mee!

Bij sommige banen heb je helemaal geen diploma nodig. Er is dan sprake van een korte inwerkperiode, of je gaat een training of cursus volgen waarna je direct aan de slag kan. Er zijn meerdere manieren om op jouw favoriete plek aan de slag te kunnen, ook zónder diploma. Laat het aan Edis over.

Vacatures in de Techniek...

Administrateur in RIDDERKERK

Voel jij jezelf helemaal thuis in de administratie en heb je altijd al een functie geambieerd als Administrateur / Boekhouder? Lees dan snel verder. 

Binnen de...

Deze baan wil ik!

BOA in Breda

Voor een overheidsinstantie in Breda zijn wij op zoek naar BOA's wegens uitbreiding van het team. Het team bestaat momenteel uit 37 BOA's en 5 cameraobservanten. Met dit team...

Deze baan wil ik!

HR Adviseur in Geertruidenberg

Heb jij altijd al willen werken voor een overheidsinstantie en ben jij de HR Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze mooie parttime functie als HR...

Deze baan wil ik!

Engineer in Dordrecht

Ben jij een techneut en weet je alles over efficiënte en technisch haalbare oplossingen voor technische uitdagingen? Laat je horen! Wij hebben een mooi aanbod. 

De...

Deze baan wil ik!

Engineer in 'S-HERTOGENBOSCH

Je hebt veelvuldig contact met de betrokken interne en externe partijen en ondersteunt bij de voorbereidingen van projecten. Je maakt  detailontwerpen en...

Deze baan wil ik!

Tekenaar in Dordrecht

Voor een organisatie die meetapparatuur produceert, zijn wij op zoek naar een ervaren Tekenaar / Constructeur. Het betreft een veelzijdige fulltime functie. 

Als...

Deze baan wil ik!

Werkvoorbereider in Dordrecht

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die op zoek is naar een veelzijdige functie als Werkvoorbereider en Productieplanner. Wat ga je doen? 

Je bent verantwoordelijk...

Deze baan wil ik!

Proces Engineer in TILBURG

Je bedient en onderhoudt apparatuur m.b.t. oppervlaktebehandeling en controleert de kwaliteit van de producten en de chemische baden. Je bedenkt nieuwe toepassingen en bouwt...

Deze baan wil ik!

Projectleider in BERGEN OP ZOOM

De functienaam zegt het al: je gaat projecten leiden. Dat is eigenlijk waar het allemaal om draait binnen de functie Projectleider. Je bent verantwoordelijk voor de...

Deze baan wil ik!

Projectmedewerker in Zevenbergen

Vanaf ongeveer eind november zoeken wij een parttime Projectmedewerker. Je komt te werken in het team Ruimtelijk en Economisch Ontwikkeling. Je taken zijn onder andere het...

Deze baan wil ik!

Engineer in Groningen

Iedereen kent Enexis wel. Zij zorgen ervoor dat gas en energie naar jouw woning of bedrijf worden getransporteerd. Enexis is welbekend in Nederland en op zoek naar een PAC...

Deze baan wil ik!

Accountmanager in Tilburg

Ben jij de aankomende Accountmanager die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Voor deze functie is ervaring als Accountmanager geen vereiste. Wij zoeken iemand met de...

Deze baan wil ik!

Wie zoeken we?

Edis besteedt veel tijd aan een persoonlijke aanpak. We hebben oprechte interesse in jou als persoon en de toegevoegde waarde die je kan bieden. Uiteraard kijken we ook naar je bijbehorende kwaliteiten en competenties. Het enige wat je verder meebrengt, is een flinke dosis motivatie om aan de slag te gaan.  

Ben je niet helemaal zeker over wat je drijfveren zijn en zou je dit graag te weten komen, bekijk dan onze kleurenanalyse. Op deze manier krijg je meer inzicht voor nu en in de toekomst. Kom erachter wie jij bent als persoon en wat het beste bij je past. 

Waar liggen de mogelijkheden?

Uitstekende vraag! Edis biedt verschillende mogelijkheden. Zo kun je al snel aan de slag in de branche Techniek, Bouw of Civiele Techniek. In de Techniek zorg je voor innovatie en vooruitgang. Je helpt bedrijven verder met slimme (en duurzame) oplossingen. Het is afwisselend werk, wat iedere keer weer zorgt voor een uitdaging. Werken in de bouw is het creëren van iets nieuws, panden of gebouwen waarvan je altijd kunt zeggen: daar heb ik aan meegewerkt! Van een prachtig bedrijvencomplex tot de aanbouw van een kennis. Civiele Techniek richt zich op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van verschillende soorten infrastructuur. Alles wat vast zit aan de grond valt dus onder Civiele Techniek! Dit kan bijvoorbeeld een brug zijn, de sporen van een trein of de sluizen van een waterkering.

En de doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer we samen de perfecte match hebben gevonden, ga je aan de slag. Je mag laten zien wat jij in huis hebt en voor je het weet maak je een volgende stap in je loopbaan.

Werken zonder diploma

Heb je je school niet afgemaakt, om wat voor reden dan ook, maar wil je graag werken zonder diploma? Dan kun je bij veel opdrachtgevers toch gewoon aan de slag, maar het is lastig om deze te vinden! Edis helpt je hierbij. Wij zoeken de vacatures uit waarin niet geëist wordt dat je diploma x, y of z nodig hebt. Zo kun je snel vooruit. Het is namelijk niet leuk om steeds ‘nee’ te horen, wanneer je zo graag aan de slag wilt, geen 9-5 mentaliteit hebt en weet van aanpakken. Wij zoeken de plekken waar je een ‘ja’ te horen krijgt, zodat jij kan werken zonder diploma!

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn aanwezig in de meest uiteenlopende sectoren. Zo kun je bijvoorbeeld in de Bouw kiezen voor de woning- of de utiliteitsbouw. Maar je kunt ook bij een aannemer of toeleverancier aan de slag. Zelfs een architectenbureau of een bouwmanagementbureau behoort tot de mogelijkheden; wij bedienen ze allemaal. Projectmatig aan de slag in de Civiele Techniek is ook geen probleem! Zo heb je afwisselende projecten in de infrastructuur, waterbeheer én openbare voorzieningen.

Heb je helemaal geen opleiding gevolgd in een van deze richtingen, maar wel interesse in de vakgebieden? Vertel ons wat jouw talenten zijn en wij regelen de rest!

Vacatures zonder diploma en ervaring

Heb jij ervaring in een compleet andere branche of niet de juiste papieren voor een vacature? Dit is lang niet altijd een vereiste! Bij Edis staan er meerdere vacatures open waarbij jij zonder diploma en ervaring aan de slag kunt. Zolang je leergierig bent en bereid om hard te werken, zullen meerdere opdrachtgevers zeker blij met je zijn. En wij helpen je om deze opdrachtgevers te vinden! Samen regelen we die vacatures zonder diploma en ervaring.

Werken in de bouw zonder diploma

In de bouw zijn genoeg mogelijkheden om aan de slag te gaan, zonder dat je hier een officieel diploma voor hebt. Je kunt bijvoorbeeld geschoold worden door de opdrachtgever, doorgroeien in het bedrijf of een leerwerktraject aangaan. Hiervoor heb je wél een grote motivatie nodig. Laat ons zien dat je echt enthousiast bent om aan de slag te gaan in de bouw en dan denken wij graag met je mee! Om in de bouw aan de slag te gaan, breng jij ons daarom:

- Een grote interesse in het vakgebied
- Een motivatie van 100%
- Leergierigheid
- Doorzettingsvermogen

Over Edis

Ben jij op zoek naar een baan? Edis regelt deze uitdagende stap voor je! Wij kijken verder dan enkel achtergrond en/of expertise. We besteden ook veel aandacht aan de plek waar jij het beste tot je recht komt en waar jij energie van krijgt! Zo vind je altijd de perfecte match.

Regel die vacature...

Bij Edis hebben we dus een groot aanbod vacatures waar geen specifieke opleiding voor nodig is. Kijk daarom gerust bij de bovenstaande vacatures en laat wat van je horen!

 

Staat jouw droombaan er niet bij en ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@edis.nl en wij regelen het voor je.