detacherenuitzenden(1)

Krijg inzicht in
jouw drijfveren

ijsberg

Vergroot de kans op succes

Wil jij erachter komen wat jouw drijfveren zijn en welke functie daarbij past?

Met deze mini scan kom jij er met een paar klikken achter waar jij in een specifieke functie nou echt gelukkig van wordt.

Jij bent aantoonbaar succesvoller als je jouw drijfveren en talenten optimaal benut.
Kom erachter hoe jij jouw talenten goed kan benutten op de werkvloer!

Start de miniscan
kleurenanalyse

Een persoonlijke kleurenanalyse

Als jij jezelf goed kent, ben je beter in staat de juiste keuzes te maken. Met deze gratis drijfveren- en motivatietest van ongeveer 5 minuten krijg je meer kennis over jouw drijfveren en krijg je inzicht in je eigen persoonlijkheid. Dat kan vervolgens weer leiden tot meer plezier op je werk.

Jij krijgt door deze mini scan een helder inzicht in welk kleurentype het best bij jou past. Dit kan niet alleen een kandidaat doen maar ook een compleet team. Je komt erachter wat jouw beweegredenen zijn, waar je energie van krijgt. Of jij als persoon binnen een bepaalde functie of bedrijfscultuur past ontdek je door deze test!

devoorzitter[641]

Gedragstype: de voorzitter

Jouw gedragstype sluit naadloos aan op jouw drijfveren. Er zijn 21 gedragstypen in totaal. Een mogelijk resultaat van een gedragstype: de voorzitter. 

Jij als voorzitter wilt begrijpen, analyseren en sturen. Jij houdt zaken graag in eigen hand en ontwikkelt nieuwe concepten en slimme strategieën. Deze concepten en strategieën worden meteen door jou op de agenda gezet. Als voorzitter kan je heel impulsief en ongeduldig zijn als iemand jouw handelingssnelheid niet kan bijbenen. 

Mogelijke beroepen voor een voorzitter kunnen zijn een technisch projectleider of bedrijfsleider.

Neem contact op met ons
doordeogenvan

Hoe denk jij over anderen? En hoe denken anderen over jou?

Wanneer jij meer inzicht hebt gekregen in jouw drijfveren en persoonlijkheid kom je er achter dat je met sommige personen goed kunt samenwerken en communiceren omdat jullie drijfveren redelijk overeen komen. 

Om de samenwerking en communicatie met anderen te verbeteren is het dus belangrijk dat je de ander probeert te begrijpen zodat je hier op in kunt spelen.

Klik op onderstaande link om te zien hoe jij over anderen denkt en hoe anderen denken over jou. Herken jij jouw beeld over anderen hier in? 

Hoe denk jij over anderen? En hoe denken anderen over jou? 

 

Neem contact op met ons

logo blauw sq

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.