Edis regelt...

De dienstverlening van Edis bestaat uit verschillende diensten, zodat er altijd een passende oplossing is. Zo kun je gebruik maken van de diensten: Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden, Kleurenanalyse en Loopbaanbegeleiding.

Edis brengt...

Zit jij met een personeelsvraagstuk of ben je zelf degene die toe is aan een vervolgstap? Edis brengt vraag & aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. De consultants van Edis zijn gespecialiseerd in banen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Ze zijn bekend in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Hier zetten zij dan ook hun expertise in. Edis heeft in dit gebied een groot en sterk netwerk opgebouwd met veel tevreden en terugkerende klanten. Wil je graag een ervaren partner die je verder helpt? Wij regelen het. 

Edis regelt...

Wanneer je als opdrachtgever een functie open hebt staan welke je wenst te vervullen, kun je gebruik maken van onze dienst Werving & Selectie. De consultants van Edis gaan de aanvraag zo compleet mogelijk opstellen en vervolgens beginnen met het werven en selecteren van geschikte kandidaten. Binnen vier weken worden minimaal 3 geschikte kandidaten voorgesteld. Edis regelt de beste match, dus mag de kandidaat beginnen? Dan komt deze rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst. 

Edis regelt...

Wil je als opdrachtgever het werven & selecteren door ons laten doen en de kandidaat bij Edis in dienst laten treden? Dan kan dit ook door middel van detacheren. Edis fungeert dan als opdrachtgever. Bij tijdelijke fluctuatie in aanbod & vraag naar arbeid kan Edis van dienst zijn door middel van uitzenden. 

Edis regelt...

Edis biedt ook andere diensten aan om zowel sollicitanten als opdrachtgevers een stap verder te helpen. Zo beschikt Edis over de Mydrives Kleurenanalyse om achter de daadwerkelijke drijfveren van werknemers te komen. Deze analyse geeft je advies over of werknemers wel op de goede plek zitten bij een organisatie en hoe je deze werknemers op de juiste manier kunt begeleiden en sturen. Voor zowel sollicitanten als opdrachtgevers is deze kleurenanalyse gunstig om meer inzicht te krijgen in jezelf of anderen omtrent de persoonlijkheid en het gedrag. 

Edis regelt...

Daarnaast is onze college Stefan opgeleid tot loopbaanadviseur en daarom is hij bevoegd om jou advies te geven met betrekking tot jouw loopbaan. Wil jij graag weten wat jouw opties zijn in de toekomst en een persoonlijk ontwikkelplan opstellen? Dan kan Edis hierbij helpen! Door middel van verschillende tests die we bij je afnemen, kunnen wij jou een gedegen advies geven. Met behulp van onze loopbaanbegeleiding in Breda helpen wij jou graag vooruit!