detacherenuitzenden(1)

Edis regelt
verschillende diensten

De dienstverlening van Edis bestaat uit verschillende diensten, zodat er altijd een passende oplossing is. Zo kun je gebruik maken van de diensten: Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden, Kleurenanalyse en Loopbaanbegeleiding.

Edis brengt
vraag & aanbod bij elkaar

Zit jij met een personeelsvraagstuk of ben je zelf degene die toe is aan een vervolgstap? Edis brengt vraag & aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. De consultants van Edis zijn gespecialiseerd in banen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Ze zijn bekend in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Hier zetten zij dan ook hun expertise in. Edis heeft in dit gebied een groot en sterk netwerk opgebouwd met veel tevreden en terugkerende klanten. Wil je graag een ervaren partner die je verder helpt? Wij regelen het. 

werving en selectie edis(2)

Werving & Selectie

Wanneer je als opdrachtgever een functie open hebt staan welke je wenst te vervullen, kun je gebruik maken van onze dienst Werving & Selectie. De consultants van Edis gaan de aanvraag zo compleet mogelijk opstellen en vervolgens beginnen met het werven en selecteren van geschikte kandidaten. Binnen vier weken worden minimaal 3 geschikte kandidaten voorgesteld. Edis regelt de beste match, dus mag de kandidaat beginnen? Dan komt deze rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst. 

Meer informatie over Werving & Selectie
detacheren en uitzenden edis(1)

Detacheren & Uitzenden

Wil je als opdrachtgever het werven & selecteren door ons laten doen en de kandidaat bij Edis in dienst laten treden? Dan kan dit ook door middel van detacheren. Edis fungeert dan als opdrachtgever. Bij tijdelijke fluctuatie in aanbod & vraag naar arbeid kan Edis van dienst zijn door middel van uitzenden. 

Meer informatie over Detacheren & Uitzenden
edis de recruiters achtergrond

Een kleurenanalyse

Edis biedt ook andere diensten aan om zowel sollicitanten als opdrachtgevers een stap verder te helpen. Zo beschikt Edis over de Mydrives Kleurenanalyse om achter de daadwerkelijke drijfveren van werknemers te komen. Deze analyse geeft je advies over of werknemers wel op de goede plek zitten bij een organisatie en hoe je deze werknemers op de juiste manier kunt begeleiden en sturen. Voor zowel sollicitanten als opdrachtgevers is deze kleurenanalyse gunstig om meer inzicht te krijgen in jezelf of anderen omtrent de persoonlijkheid en het gedrag. 

Meer informatie over de kleurenanalyse

Neem contact op met ons

logo blauw sq

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.