Edis regelt ...

Tijdens de zoektocht naar een baan kan het lastig zijn juist die baan te vinden die écht bij jou en je toekomstplannen past. Maar geen zorgen, op dit moment moet je Edis inschakelen. Samen met ons enthousiast, betrokken en ervaren team vinden wij ‘the perfect match’!

Op zoek naar...

Ben je op zoek naar een uitdagende vervolgstap, iets nieuws of iets fris? Edis regelt het. Wij kijken verder dan achtergrond en/of expertise. Wij kijken namelijk naar jouw toegevoegde waarde en naar waar deze het beste tot zijn recht komt. Zien we de energie en potentie waar we van houden, maar vinden we niet direct een goede match? Ook dan laten we niet los! We gaan actief op zoek tot je helemaal op je plek bent.

Edis regelt jouw baan...

Heb jij geen diploma, maar wel werkervaring? Wij kunnen jou alsnog helpen! Jouw motivatie, interesses en leergierigheid telt veelal zwaarder mee. In overleg kijken we wat jouw sterke punten zijn en welke vacature hierbij past. Ook is de mogelijkheid er dat jij via Edis jouw benodigde diploma's kunt behalen!

Edis regelt...

Nieuwsgierig?

Edis regelt...

Staat jouw functie niet tussen onze vacatures? Geen zorgen, wij vinden de gouden match. Stuur ons een open sollicitatie en Edis regelt het.


Neem contact op...

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.

076-8866048

info@edis.nl