Goed geregeld...

Personeelsvraagstukken los je alleen op als je de cultuur en waarden van een bedrijf kent. Edis steekt energie in onze organisatie en kent daarmee onze behoeftes qua personele invulling. Strukton Milieutechniek ervaart Edis als een innovatieve en betrouwbare partner, waarmee je prettig kunt samenwerken.

Diederik Hillemans

Edis regelt een innovatieve en betrouwbare partner voor Strukton Milieutechniek

Inmiddels werken we alweer ca. 13 jaar samen met ons contactpersoon van Edis! Dit komt met name door de snelle maar vooral ook persoonlijke aanpak naar zowel de opdrachtgever als de kandidaat, waarbij ze technisch inhoudelijk ook weten wat je zoekt! Dit heeft ons gedurende al die jaren een hoop nieuwe tijdelijke en vaste collega's opgeleverd!

Kenneth van Gerven

Edis regelt een langdurige relatie met Krohne Oil and Gas.

“ Zelden kom je een partij tegen als EDIS. Met hun open cultuur en inzetbaarheid nemen ze ons werk uit handen. Bij iedere vacature die vacant is volgt er een interview waarin de high en low lights worden besproken waar een kandidaat aan moet voldoen . Ik heb in de samenwerking die ik met ze heb gehad zelden geen match gehad met de kandidaten die zijn voorgesteld. ”

Lex van den Bogert

Edis regelt de perfecte match voor Feenstra

Dankzij de aanpak van Edis heb ik binnen een korte tijd een nieuwe baan gekregen. Een baan met enorme uitdagingen en groei mogelijkheden! Echt een fijne begeleiding waardoor ik snel met het juiste bedrijf in contact kwam. "

Volkerwessels

Edis regelde een hr medewerker

Edis regelde ook al...


Regel het ook...

Neem contact op met onze specialisten via telefoon of e-mail.

Edis de recruiters

Neem contact op met onze specialisten via telefoon of e-mail.

076-8866048

info@edis.nl