de beste match tussen werkgever & werknemer!

Edis regelt het.

Geen personeelsvraagstuk is ons te groot of te complex. Geen vacature is onvindbaar voor ons. Hoe groot de uitdaging ook voor je lijkt, laat het maar aan ons over en wij regelen het!

edis man homepage 2020

Edis heeft een ijzersterk team

In beginsel een groep individuen bij elkaar. In de loop der tijd samen gesmeed tot een hecht team. En toch is geen persoon hetzelfde. Zo hebben we mensen in dienst met vele jaren ervaring. Zij weten de weg te vinden in het land van personeelsvraagstukken. Zij kennen het klappen van de zweep. Anderzijds hebben we een aantal jonge high potentials die juist weer begrijpen hoe onze doelgroep denkt en waar ze behoefte aan hebben. Zo is de één eigenwijs en de ander perfectionistisch; de één een denker en de ander juist weer een doener. Kortom: wij leren iedere dag van elkaar. Graag gaan we ook met jou in gesprek over jouw vraagstuk!

Bekijk onze specialisten
opdrachtgever mirror

Ben jij onze missing link?

Wil jij werken in een dynamische werkomgeving waar werkplezier en het behalen van resultaten hand in hand gaan?

Ben jij ondernemend en ambitieus en wil jij werken in een interessante niche markt die constant in beweging is, waarin je werkt met zowel de lokale MKB-ers als de grotere spelers binnen de techniek?

Bekijk onze interne vacatures, wie weet ben jij onze missing link!

INTERNE VACATURES

Proef de sfeer

Proef-de-sfeer-etentje
edis man homepage small
fotorob3
tafelvoetbal
tafelvoetbalmetband
wil
taart

Neem contact op met ons

logo blauw sq

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.