de beste match tussen werkgever & werknemer!

Edis regelt het.

Geen personeelsvraagstuk is ons te groot of te complex. Geen vacature is onvindbaar voor ons. Hoe groot de uitdaging ook voor je lijkt, laat het maar aan ons over en wij regelen het!

Edis heeft een ijzersterk team

In beginsel een groep individuen bij elkaar. In de loop der tijd samen gesmeed tot een hecht team. En toch is geen persoon hetzelfde. Zo hebben we mensen in dienst met vele jaren ervaring. Zij weten de weg te vinden in het land van personeelsvraagstukken. Zij kennen het klappen van de zweep. Anderzijds hebben we een aantal jonge high potentials die juist weer begrijpen hoe onze doelgroep denkt en waar ze behoefte aan hebben. Zo is de één eigenwijs en de ander perfectionistisch; de één een denker en de ander juist weer een doener. Kortom: wij leren iedere dag van elkaar. Graag gaan we ook met jou in gesprek over jouw vraagstuk!

Bekijk onze specialisten

The perfect match

Als directeur of manager weet je natuurlijk als geen ander wat voor persoon nog mist om je bedrijf vooruit te helpen… Toch? Het klinkt misschien gek, maar onze ervaring is dat er in veel gevallen bedrijfsblindheid optreedt. Het resultaat: meer van hetzelfde of te veel focus op competenties in plaats van persoonlijkheid.

Proef de sfeer

Proef-de-sfeer-etentje
fotorob3.jpg
tafelvoetbal.jpg
tafelvoetbalmetband.jpg
wil.png
taart.jpg

Neem contact op met ons

logo_blauw_sq.png

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.