Wij regelen...

Over Edis

Geen personeelsvraagstuk is ons te groot of te complex. Geen vacature is onvindbaar voor ons. Hoe groot de uitdaging ook voor je lijkt, laat het maar aan ons over en wij regelen het!

Edis heeft...

In beginsel een groep individuen bij elkaar. In de loop der tijd samengesmeed tot een hecht team. En toch is geen persoon hetzelfde. Zo hebben we mensen in dienst met vele jaren ervaring. Zij weten de weg te vinden in het land van personeelsvraagstukken. Zij kennen het klappen van de zweep. Anderzijds hebben we een aantal jonge high potentials die juist weer begrijpen hoe onze doelgroep denkt en waar ze behoefte aan hebben. Zo is de één eigenwijs en de ander perfectionistisch; de één een denker en de ander juist weer een doener. Kortom: wij leren iedere dag van elkaar. Graag gaan we ook met jou in gesprek over jouw personeelsvraagstuk!

Hoe Bärbel...

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in techniek, omdat het altijd in ontwikkeling is. Ik werk dan ook al ruim 16 jaar met veel plezier in de technische uitzend-/detacheringsbranche. In eerste instantie in de frontoffice, waar ik ontzettend veel technische kennis heb opgedaan voortkomend uit de vele gesprekken die ik heb gehad met kandidaten en opdrachtgevers. Vanaf 2015 de overstap gemaakt naar de backoffice. In deze dynamische en brede functie zorg ik ervoor dat de organisatorische- en personeelszaken soepel verlopen en geniet ik ook nog steeds van de contacten met de kandidaten en opdrachtgevers. Wees welkom op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek, de koffie of thee staat klaar!

Joep...

Regelaars, dat zijn wij bij Edis. Dat is waarom ik ooit gekozen heb voor de wereld van recruitment. Samen met een werkgever het traject van die moeilijk invulbare vacature succesvol afronden. Of samen met een kandidaat die ene functie vinden, die een nieuwe impuls geeft aan de carrière. En dat regelen, dat geeft energie. Wat is jouw vraagstuk?

Annet...

Mijn naam is Annet van Geel. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in het bemiddelen van bouwkundig- en civieltechnisch specialisten. Mijn kracht is iemand helpen om zijn ambities waar te maken. Dit doe ik iedere dag weer met veel plezier en passie. Want alleen door passie herken je de passie van een ander! Ik ken de markt op mijn duimpje en ik heb samen met mijn team al vele succesvolle bemiddelingen gerealiseerd. Wil jij samen met mij ontdekken wat jouw drijfveren zijn en je carrière een boost geven? Neem dan contact met me op.