Meest gezochte vacatures

Edis de recruiters

Binnen EDIS Recruitment zijn er diverse vacatures die momenteel zeer gewild zijn.

Functies:

  • Electromonteur: Vacatures voor electromonteurs zijn zeer gewild. Als electromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische installaties. Binnen organisaties die werken met elektronische documentinformatiesystemen, kunnen electromonteurs betrokken zijn bij de implementatie en het onderhoud van dergelijke systemen.

  • Operation Manager: Vacatures voor operation managers zijn ook veelgevraagd. Een operation manager speelt een cruciale rol in het efficiënt laten verlopen van de dagelijkse bedrijfsvoering. In het kader van elektronische documentinformatiesystemen kunnen operation managers zich richten op het optimaliseren van processen met betrekking tot documentbeheer en informatiestromen.

  • Operator: Operators zijn van groot belang in diverse sectoren, en vacatures voor deze functie zijn altijd in trek. Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van machines en systemen. Binnen organisaties die werken met elektronische documentinformatiesystemen kunnen operators zich bezighouden met het bewaken van de correcte werking van dergelijke systemen en het uitvoeren van preventief onderhoud.

  • Werkvoorbereider: Vacatures voor werkvoorbereiders worden veel gezocht. Een werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten en ervoor zorgen dat alle benodigde middelen en materialen beschikbaar zijn. In het kader van elektronische documentinformatiesystemen kan een werkvoorbereider bijvoorbeeld zorgen voor de juiste documentatie en planning van implementatietrajecten.

  • Business analist: Business analisten zijn van onschatbare waarde bij het analyseren van bedrijfsprocessen en het identificeren van mogelijkheden tot verbetering. Vacatures voor business analisten in organisaties die werken met elektronische documentinformatiesystemen kunnen zich richten op het in kaart brengen van gebruikersbehoeften en het vertalen ervan naar functionele vereisten voor het systeem.

  • Projectmanager: Vacatures voor projectmanagers zijn altijd in trek, ongeacht de branche. Een projectmanager heeft de verantwoordelijkheid voor het plannen, uitvoeren en afronden van projecten. In het kader van elektronische documentinformatiesystemen kan een projectmanager de implementatie van dergelijke systemen begeleiden en ervoor zorgen dat projectdoelen worden behaald.

  • Proces operator: Proces operators zijn essentieel in productieomgevingen, en vacatures voor deze functie zijn vaak gewild. Een proces operator houdt toezicht op en controleert het productieproces. In organisaties die werken met elektronische documentinformatiesystemen kan een proces operator ervoor zorgen dat documentbeheerprocessen gestroomlijnd verlopen en voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen.

  • Business developer: Vacatures voor business developers zijn populair vanwege de mogelijkheid om nieuwe zakelijke kansen te identificeren en te creëren. In het kader van elektronische documentinformatiesystemen kan een business developer zich richten op het uitbreiden van de klantenkring en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen en diensten op het gebied van elektronisch documentbeheer.

  • Mechanical engineer: Vacatures voor mechanical engineers worden veel gezocht, ongeacht de sector. Een mechanical engineer is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van mechanische systemen en componenten. In organisaties die werken met elektronische documentinformatiesystemen kan een mechanical engineer betrokken zijn bij het ontwerp en de optimalisatie van hardwarecomponenten voor dergelijke systemen.

  • Process engineer: Process engineers zijn waardevol bij het analyseren, verbeteren en optimaliseren van productieprocessen. Vacatures voor process engineers in organisaties die werken met elektronische documentinformatiesystemen kunnen gericht zijn op het stroomlijnen van documentbeheerprocessen en het identificeren van mogelijkheden voor automatisering en efficiëntieverbetering.

 

Bovenstaande vacatures zijn slechts enkele voorbeelden van de vele openstaande vacatures op Edis. Het is belangrijk om te blijven zoeken naar relevante vacatures die passen bij je wensen. 

Veelgestelde vragen
Wat is detachering?
+ -

Detachering houdt in dat een ander bedrijf personeel aan je uitleent. De gedetacheerde werknemer staat daarbij meestal niet bij je op de loonlijst. De medewerker heeft dan een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst met een detacheringsbureau of een ander bedrijf dat personeel uitleent.

Wat valt onder werving en selectie?
+ -

Werving en selectie is in de basis het proces van identificeren, selecteren en aantrekken van de meest geschikte kandidaten voor uw bedrijf en vacature. In de praktijk betekent werving en selectie dat een bureau iemand werft die direct bij uw bedrijf in dienst komt.

Vul het formulier in en we gaan het regelen. 

Neem contact op met ons

logo blauw sq

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.