detacherenuitzenden(1)

Edis regelt
Detacheren & Uitzenden

Willen de sollicitant en de opdrachtgever vastigheid dan kan Edis een contractvorm regelen waarbij jullie meer zekerheid hebben. Hierbij spreken we van detachering. Vanzelfsprekend regelt Edis alles volgens de inlenersbeloning. Willen de sollicitant en de opdrachtgever juist meer flexibiliteit in het contract of betreft het een tijdelijke functie, dan is uitzenden een geschikte vorm die wij voor beide partijen kunnen regelen. Ook bij deze vorm hanteren wij de inlenersbeloning.

juistemedewerker(1)

De beste medewerker voor je bedrijf

Als directeur of manager weet je natuurlijk als geen ander wat voor persoon nog mist om je bedrijf vooruit te helpen… Toch? Het klinkt misschien gek, maar onze ervaring is dat er in veel gevallen bedrijfsblindheid optreedt. Het resultaat: meer van hetzelfde of te veel focus op competenties in plaats van persoonlijkheid.

Doordat wij niks anders doen dan mensen met werk matchen en onze opdrachtgevers door en door kennen, hebben we een neus voor die ene ‘missing link’ die je bedrijf maximaal vooruit helpt.

totaaloplossing

Flexibiliteit en kwaliteit

Ben je als werkgever op zoek naar uitbreiding van je organisatie, maar heb je om bepaalde redenen nog niet de wens om iemand direct in vaste dienst te nemen. Dan is het regelen van een medewerker op basis van uitzenden / detacheren samen met Edis een goede optie. Door ons zeer ervaren en energieke team kunnen jou helpen met die medewerker te vinden die het beste op het profiel past. Hierbij kijken wij natuurlijk niet alleen naar het cv versus functieprofiel, maar kijken we naar een combinatie van ervaring, kwaliteiten én persoonlijkheid. Op die manier bieden we jou de perfect match. Het liefst zien we namelijk dat de medewerker na de periode bij Edis ook de werkzaamheden door kan zetten bij jouw organisatie. Wanneer onze medewerker bij jullie aan de slag is houden we veelvuldig contact om de match tot een succes te maken. Zo zorgen we samen voor de gouden match!

Edis regelt
Detacheren & Uitzenden

Doordat wij niks anders doen dan mensen met werk matchen en onze opdrachtgevers door en door kennen, hebben we een neus voor die ene ‘missing link’ die je bedrijf maximaal vooruithelpt. Hoe groot de uitdaging ook lijkt: Sit back & relax, wij regelen het!

Neem contact op met ons

logo blauw sq

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.