edis missing link

Edis regelt
de missing link voor opdrachtgevers

Groeit je bedrijf en ben je op zoek naar datgene wat je bedrijf maximaal vooruitbrengt? Edis regelt het! We kennen onze opdrachtgevers door en door en vanaf de start van een wervingstraject zetten we onze expertise in. 

Zoek je nieuw talent?
Edis regelt het.

De beste werknemer voor je bedrijf
Edis regelt het.

Doordat wij niks anders doen dan mensen en werk matchen, hebben we een neus voor die ene ‘missing link’ waarnaar je op zoek bent. Onze adviseurs zijn hoog opgeleid, hebben jarenlange ervaring en durven buiten de lijntjes te denken. Dus hoe groot de uitdaging ook lijkt: geen zorgen, wij vinden de gouden match.

edis de recruiters achtergrond

Werving & Selectie

Wil jij als opdrachtgever slechts het werven en selecteren door Edis laten regelen dan is er de optie om de kandidaat direct in dienst te laten treden. Edis regelt dan de eerste contacten, de gesprekken en natuurlijk de goede nazorg.

Werving & Selectie
detacherenuitzenden imageleft

Detacheren & Uitzenden

Wil jij als opdrachtgever vastigheid bieden aan de kandidaat dan kan Edis een contractvorm regelen waarbij jullie meer zekerheid hebben. Hierbij spreken we dan van een detachering. Vanzelfsprekend regelt Edis alles volgens de inlenersbeloning. Wil jij als opdrachtgever juist meer flexibiliteit in het contract, of betreft het een tijdelijke functie, dan is uitzenden een geschikte vorm die wij voor jou kunnen regelen. Ook bij deze vorm hanteren wij natuurlijk de inlenersbeloning.

Detacheren & Uitzenden

Neem contact op met ons

logo blauw sq

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.