Edis regelt...

Groeit je bedrijf en ben je op zoek naar datgene je bedrijf maximaal vooruitbrengt? Edis regelt het! We kennen onze opdrachtgevers door en door en vanaf de start van een wervingstraject zetten we onze expertise in. 

Edis regelt...

Doordat wij niks anders doen dan mensen en werk matchen, hebben we een neus voor die ene ‘missing link’ waarnaar je op zoek bent. Onze adviseurs zijn hoog opgeleid, hebben jarenlange ervaring en durven buiten de lijntjes te denken. Dus hoe groot de uitdaging ook lijkt: geen zorgen, wij vinden de gouden match.

Edis regelt...

Wil jij als opdrachtgever slechts het werven en selecteren door Edis laten regelen dan is er de optie om de kandidaat direct in dienst te laten treden. Edis regelt dan de eerste contacten, de gesprekken en natuurlijk de goede nazorg.

Edis regelt...

Wil jij als opdrachtgever vastigheid bieden aan de kandidaat dan kan Edis een contractvorm regelen waarbij jullie meer zekerheid hebben. Hierbij spreken we dan van een detachering. Vanzelfsprekend regelt Edis alles volgens de inlenersbeloning. Wil jij als opdrachtgever juist meer flexibiliteit in het contract, of betreft het een tijdelijke functie, dan is uitzenden een geschikte vorm die wij voor jou kunnen regelen. Ook bij deze vorm hanteren wij natuurlijk de inlenersbeloning.


Neem contact op...

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.

076-8866048

info@edis.nl