wervingselectie

Edis regelt
Werving & Selectie

Willen de sollicitant en de opdrachtgever slechts het werven en selecteren door Edis laten regelen dan is er de optie om direct in dienst te treden bij de opdrachtgever. Edis regelt dan de eerste contacten, de gesprekken en natuurlijk de goede nazorg.

edis home right1

De beste werknemer voor je bedrijf

Als directeur of manager weet je natuurlijk als geen ander wat voor persoon nog mist om je bedrijf vooruit te helpen… Toch? Het klinkt misschien gek, maar onze ervaring is dat er in veel gevallen bedrijfsblindheid optreedt. Het resultaat: meer van hetzelfde of te veel focus op competenties in plaats van persoonlijkheid. Doordat wij niks anders doen dan mensen met werk matchen en onze opdrachtgevers door en door kennen, hebben we een neus voor die ene ‘missing link’ die je bedrijf maximaal vooruit helpt.

edis de recruiters business

The perfect match

Edis biedt de oplossing met Werving & Selectie. Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker, en wil je daarbij gebruik maken van de expertise en ons bestand aan beschikbare kandidaten, laat Edis het dan regelen. Samen houden we alle mogelijkheden voor jou als opdrachtgever binnen ons kandidatenbestand tegen het licht en regelen we de gouden match voor jou. Dit kan in een keer raak zijn, maar we gaan net zo lang door tot jij er overtuigd van bent dat die kandidaat de perfect match is voor jouw organisatie. Onze kandidaat komt dan wel direct in dienst bij jullie, maar Edis ondersteunt je als vanzelfsprekend nog wel met de onderhandelingen omtrent arbeidsvoorwaarden en dergelijke. Natuurlijk komen we na indiensttreding graag bij je langs om te zien hoe tevreden jij bent over jullie nieuwe medewerker.

Edis regelt
Werving & Selectie

Doordat wij niks anders doen dan mensen met werk matchen en onze opdrachtgevers door en door kennen, hebben we een neus voor die ene ‘missing link’ die je bedrijf maximaal vooruithelpt. Hoe groot de uitdaging ook lijkt: Sit back & relax, wij regelen het!

Neem contact op met ons

logo blauw sq

Edis de recruiters

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.