"Edis regelt ook interim functies."

Sebastiaan werkt via Edis als Beleidscommunicatieadviseur bij de Provincie Noord-Brabant. Ooit is hij begonnen als kok maar kon hier zijn passie niet in vinden. Toen is hij communicatie gaan studeren. Nu een aantal jaar verder spat de passie en het enthousiasme voor communicatie er nog steeds vanaf!

5417 sebastiaan

Zijn eerste opdracht als interimmer

42 jaren jong is Sebastiaan en hij is woonachtig in Bavel. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in loondienst begon het ondernemerschap te kriebelen. Zo kan hij zijn expertise inzetten en verbreden bij nog veel meer organisaties. De Provincie is zijn eerste opdracht als interimmer. En dat bevalt hem ontzettend goed!

Niemand komt voor verrassingen te staan

Sinds september 2021 is hij begonnen als Beleidscommunicatieadviseur. Het is zijn taak om ervoor te zorgen dat alle informatie m.b.t. Provinciale wegen bij alle stakeholders terechtkomt. Onderhoud, verbredingen en het leggen van nieuwe wegen neemt een hoop gevolgen met zich mee. Wegafzettingen, ondergrondse kabels en leidingen die verlegd moeten worden, nieuwe routes, groen en natuur. Het ligt allemaal met elkaar in verband. Sebastiaan zorgt ervoor dat burgers, aannemers, betreffende organisaties en gemeentes en andere belanghebbende tijdig en op de juiste manier worden geïnformeerd. Hij zet hiervoor Social Media in, nieuwsbrieven, informatieavonden en mailings. Het is zijn taak dat niemand voor verrassingen komt te staan.

Outgoing en creatieve gedachte

“Goed, duidelijk en tijdig communiceren naar alle stakeholders is ontzettend belangrijk” aldus Sebastiaan. “Ook mensen die niet in het vak thuis zijn moeten begrijpen wat hij wil communiceren”. Hier komt dan ook de kunst van communicatie naar boven. Iets wat Sebastiaan ontzettend goed kan en leuk vindt! “Er is overal iets te doen voor mij in het communicatievak en dat maakt mijn werk erg leuk. Met mijn outgoing en creatieve gedachte probeer ik mensen op een leuke manier te informeren”.

Tevreden samenwerking

Sebastiaan is zeer tevreden over de samenwerking met Edis. Duidelijke communicatie, korte lijntjes en zeer snelle betalingen is wat Sebastiaan prettig vindt aan onze organisatie.

Wil jij ook net als Sebastiaan een leuke opdracht binnen de overheid? Zowel als zzp-er als in loondienst kan je terecht bij Edis BV. Wij regelen… de beste match!

edis home right(1)

Edis regelt...


de beste match

Edis staat voor ontwikkeling en vooruitgang. Voor ambitieuze carrièremakers die openstaan voor een volgende stap.

Zien we de energie en potentie waar we van houden, maar vinden we niet direct een goede match, ook dan laten we niet los. We gaan actief op zoek tot je helemaal op je plek bent!