“Had ik het maar jaren eerder gedaan!”

Quint is sinds een jaar werkzaam voor Strukton milieutechniek als Projectleider bij de afdeling incident management. Hij heeft onder andere de taak om het team van incident coördinatoren aan te sturen. Met zijn fijne persoonlijkheid weet hij het team elke dag weer aan te sturen.

3616 quint1

Fijne samenwerking

Via LinkedIn werd Quint benaderd door Ruby. Voor Quint is het een hele fijne samenwerking, “Ruby wilt alles voor je doen en bij vragen of opmerkingen word je direct geholpen”, aldus Quint.

De spil

Als Projectleider incident management is Quint de spil tussen de organisatie bij zowel de interne als de externe klant. Hij lost problemen op en zorgt dat de klant tevreden is. In deze branche is het hollen of stilstaan, dus als er gerend moet worden dan kunnen het lange dagen worden. Daarom is het belangrijk dat iedereen op elkaar terug kan vallen, Quint zijn  taak is daarom ook om te zorgen dat het team een echte eenheid is en alle werkzaamheden in goede harmonie verlopen.

Iedere dag is anders

Iedere dag is anders, als Projectleider incident management moet je continu meebewegen met de markt en met het geen wat op je pad komt. Met Quint zijn flexibele instelling is dit voor hem geen probleem. De vrijheid maar ook de verantwoordelijkheid die hij heeft trekt hem heel erg aan. “Je moet natuurlijk doen wat er van je verwacht wordt maar daarbij heb je wel een bepaalde vrijheid. Het is niet zo dat er constant iemand over je schouder mee kijkt, daar zou ik gek van worden”, vertelt Quint.

“Had ik het maar jaren eerder gedaan”

Quint houdt ervan om stappen te zetten en daarom vindt hij zijn functie geweldig. Het is uitdagend dat hij zijn eigen inbreng mag geven, er is ruimte voor eigen inzicht en voor ontwikkeling binnen zijn eigen regio. Voor Quint is deze vrijheid een reden waarom hij met alle enthousiasme zijn werk uit kan voeren. Door zijn fijne team, het team dat hij aanstuurt en het team projectleiders, kwam Quint in een warm bad terecht waar iedereen voor hem klaar staat. “Dat werkt alleen maar heel erg fijn”. Quint voelt zich helemaal op zijn plek. “Had ik het maar jaren eerder gedaan”.

Wil jij net als Quint ook een leuke functie binnen de incident management? Je kan hiervoor altijd terecht bij Edis BV. Wij regelen… de beste match!

edis home right(1)

Edis regelt...


de beste match

Edis staat voor ontwikkeling en vooruitgang. Voor ambitieuze carrièremakers die openstaan voor een volgende stap.

Zien we de energie en potentie waar we van houden, maar vinden we niet direct een goede match, ook dan laten we niet los. We gaan actief op zoek tot je helemaal op je plek bent!