"Edis regelde een functie die past bij mijn kwaliteiten."

Afgelopen jaar begon helemaal super voor mij. Op 10 januari 2022 ben ik via Edis begonnen als Kopersbegeleider bij Van Agtmaal in Oudenbosch. Ik was me al aan een tijdje aan het oriënteren op de arbeidsmarkt omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.
Omdat ik op het moment al werkzaam was verliep mijn zoektocht digitaal, met name door te zoeken naar functieomschrijvingen via Google. Mijn interesse werd gewekt door de functie van Kopersbegeleider die bij Edis open stond en ik klikte meteen op “Solliciteren”…..
Na goed contact met commercieel consultant Bas is het proces uiteindelijk super snel gegaan en werd ik na mijn gesprek al snel aangenomen, wat helemaal super was.

manon

Ervaringen

Voor ik aan het werk ging heb ik opleidingen gedaan in verschillende richtingen als interieuradviseur, small business en retail management. Ik heb gewerkt als IT-assistent en vastgoed beheerder. Zonder enige ervaring met de bouwkundige kant trekt de bouw me toch heel erg. Ik ben namelijk ook bezig met het verbouwen van mijn huis en heeft dit is niet de eerste keer dat ik dit doe. 

Verantwoordelijkheden

Doordat deze functie afwisselend is en ik mijn sociale eigenschappen kwijt kan door gesprekken te voeren met kopers en met showrooms, maakt voor mij het werk leuk. Daarnaast doorloop ik ook huizen om te kijken waar en of er voldoende aansluitingen zitten. Daarnaast bekijk ik ook of er nog extra wensen zijn en controleer ik binnenkomende offertes. Genoeg afwisseling dus. 

Eigenschappen van een Kopersbegeleider

Je moet als Kopersbegeleider sociaal zijn want je hebt veel contact met klanten, flexibel zijn is belangrijk omdat je moet kunnen schakelen van een gesprek naar bijvoorbeeld zaken uitwerken op de computer of een bezoekje brengen op de bouwplaats. Ook moet je gefocust en geconcentreerd kunnen werken om bijvoorbeeld documenten door te nemen en in je rust zaken uit te kunnen werken. Doordat er veel afwisseling is in dit werk en ik leuk contact heb met mensen past deze functie helemaal bij me. Mijn eigenschappen zoals probleemoplossend denken, creativiteit en inlevingsvermogen komen goed van pas bij deze baan.

Werksfeer

Wat super fijn was, dat ik meteen terecht kwam in een veelzijdig team. De één is heel serieus en heel bouwkundig waar de ander weer heel sociaal is en leeftijdsgenoten zijn. Iedereen binnen het bedrijf is heel vriendelijk en ik ben echt met open armen ontvangen. Ik kan zeggen dat ik op dit moment erg tevreden ben over mijn werk.

manon2

Uitdagend

De functie Kopersbegeleider is uitdagend door de afwisseling en doordat je niet zomaar uitgeleerd bent. Er is een hoop communicatie tussen verschillende partijen. Een goede nauwkeurige uitwerking en het contact met klanten onderhouden zijn mijn belangrijkste verantwoordelijkheden. Een keuken of badkamer globaal intekenen, gesprekken voeren met showrooms of kopers maken mijn werk leuk. Ik verwacht wanneer ze een kijkje mag nemen op de bouwplaatsen het werk ook leuker zal maken.

Spreekt de functie kopersbegeleider jou net zo aan als dat het Manon aansprak? Bekijk dan de kopersbegeleiders vacatures op onze website!

edis home right(1)

Edis regelt...


de beste match

Edis staat voor ontwikkeling en vooruitgang. Voor ambitieuze carrièremakers die openstaan voor een volgende stap.

Zien we de energie en potentie waar we van houden, maar vinden we niet direct een goede match, ook dan laten we niet los. We gaan actief op zoek tot je helemaal op je plek bent!