"Het was voor mij een lot uit de loterij en het past precies bij me!"

Mijn naam is Allard en ik werk bij Rompa als Sales Manager. Ik ben begonnen op het MBO en heb daarna allerlei cursussen gedaan in de richting van sales. Ondertussen zit ik al vijfentwintig jaar in de verpakkingsindustrie en heb ik altijd sales georiënteerde banen gehad. In het vorige bedrijf waar ik werkte was een reorganisatie waardoor ik op zoek moest naar een andere baan. Toen kwam ik met Edis in contact, hier begon mijn nieuwe avontuur.

allard

Sales tijger

Omdat ik me al jaren bevindt in de sales heb ik een hoop kennis op dit gebied. Bij Rompa waren ze op zoek naar iemand met ervaring die hij kan toepassen in het bedrijf. Ik werk nu twee maanden voor Rompa en ben nog bezig met mijn opleiding/inwerkingstraject bij het bedrijf. Het werken als sales manager is helemaal mijn ding. Omdat ik al jaren in de sales werk is er veel herkenning. Je ziet dat je in dit vak toch vaak tegen dezelfde problemen aanloopt. Ik vind het erg leuk om met klanten in contact te zijn. Klanten zijn in dit beroep het succes. Het maakt me gelukkig om de juiste mensen met elkaar in contact te kunnen brengen.

Perfecte match

Omdat ze in het bedrijf waar ik een paar maanden geleden werkte met een reorganisatie kwamen ging ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik reageerde op een vacature op Indeed en kwam met Joep van Edis in contact. Ik had vrij snel een gesprek met Joep en hij wilde me gaan voorstellen bij Rompa. Joep vertelde al lang op zoek te zijn naar iemand voor deze functie. Hij vertelde dat ik weleens de perfecte match kon zijn. Ik mocht op het eerste gesprek en er was gelukkig meteen een klik. De opvolgende gesprekken gingen erg goed, ook ik had er zelf een goed gevoel bij. Binnen een week of twee was het rond en kon ik bij Rompa aan de slag! Ik ben goed begeleid door Joep. Ook ben ik goed ontvangen bij Rompa en vind ik het bedrijf een prettige omgeving om te werken. Ik heb leuke collega’s en heb het erg goed naar mijn zijn hier. Bij Rompa doen ze dan ook uiterst hun best om goede mensen te vinden en ze ook te behouden.  

Account/sales -manager

Bij Rompa heb ik een gedeelde functie. Ik ben verantwoordelijk voor een bepaalde groep klanten binnen Rompa. Waar ik me voornamelijk mee bezig houd is het benaderen van klanten en een goede strategie uitzetten. Dagelijks heb ik contact met twee vaste klanten. Ook ben ik momenteel bezig met nieuwe aanvragen. Het hoofddoel in deze functie is dan ook de omzet kunnen verbeteren en klanten laten groeien. Als account/sales -manager heb ik een strategische rol en ben ik eindverantwoordelijk samen met mijn collega. Rompa heeft een duidelijke groeidoelstelling en deze moet worden vertaald in actie. Dit is precies waarom ik ben aangenomen.

Deze functie past erg goed bij mij omdat ik wel houd van een uitdaging en de functie aansluit op wat ik kan en ze nodig hebben bij Rompa. Verder vind ik het een leuke uitdaging om alle agenda’s op elkaar af te stemmen.

Communicatieve strateeg

Het salesteam bij Rompa bestaat uit 12 man. Ik begeleid mezelf en een collega. Om dit werk goed te kunnen uitvoeren is het handig om communicatief vaardig te zijn en op strategisch niveau genoeg ervaring te hebben. Wanneer je lang in de sales werkt herken je veel in het werk waar je door ervaring makkelijk op kunt inspelen.

Momenteel ben ik kennis van de producten en branche aan het opdoen binnen de opleiding bij Rompa.
Ik ben super blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan. Ik was op zoek naar een baan omdat ik eruit moest bij mijn vorige opdrachtgever. Edis kwam om de hoek en ik was binnen een maand weer aan het werk. Het was voor mij een lot uit de loterij en het past precies bij me. Het leukste binnen mijn functie is het klantcontact, de uitdaging om nieuwe deals te sluiten en als bedrijf te groeien.

Wil jij ook net als Allard een uitdagende sales-functie? Zowel als zzp-er als in loondienst kan je terecht bij Edis BV. Wij regelen… de beste match!

edis home right(1)

Edis regelt...


de beste match

Edis staat voor ontwikkeling en vooruitgang. Voor ambitieuze carrièremakers die openstaan voor een volgende stap.

Zien we de energie en potentie waar we van houden, maar vinden we niet direct een goede match, ook dan laten we niet los. We gaan actief op zoek tot je helemaal op je plek bent!