Helaas, deze vacature is al ingevuld

Ben jij de efficiënte teamplayer met een uitstekend technisch inzicht die wil bijdragen aan het optimaliseren van het productieproces?

Allround Monteur Technische Dienst in Etten-Leur

Jouw contactpersoon

markobw
Marko Knol Commercieel Consultant
Je kunt Marko bereiken door:

Vacature details

Locatie
Etten-Leur
 • Een werkgever die waarde hecht aan duurzaamheid en MVO;
 • Een dynamische werkomgeving;
 • Uitdagende werkzaamheden;
 • Een fijn team aan collega's om in te werken;
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie met een open cultuur en korte communicatielijnen. Zij maken klant specifieke producten met behulp van een volautomatisch productieproces, hierdoor zijn zij in staat om grote series te draaien van hoogwaardige kwaliteit. Zij leveren zowel nationaal als internationaal. Onze opdrachtgever profileert zich als een betrokken werkgever die een zichtbare waardering heeft voor de medewerkers en maken hierbij geen onderscheid van afdeling of functie. 

Vacature omschrijving

Als Allround Medewerker Technische Dienst kom je te werken op een modern en efficiënt ingerichte productieafdeling en rapporteer je direct aan de productiemanager. Als allround monteur technische dienst ben je verantwoordelijk voor het in een uitstekende conditionele staat houden van de machinelijnen door middel van onderhoud- en de reparatiewerkzaamheden. Het bestellen van de benodigde materialen en het bewaken van de voortgang en levering hiervan is ook een onderdeel van jouw takenpakket, daarnaast word je als Allround Monteur Technische Dienst ook betrokken en ingezet bij nieuwe projecten vanwege jouw technische expertise. Je speelt dus een belangrijke rol in het waarborgen van de productiviteit en kwaliteit van de producten en het een divers takenpakket.

Je staat er uiteraard niet alleen voor, je komt namelijk een team versterken van 3 ervaren monteurs, samen werk je in een 2-ploegensysteem waarbij je ook meedraait in het rooster voor de storingsdiensten. Je werkt ook nauw samen met de productie- en inpakmedewerkers, zij werken direct aan de machinelijnen en kunnen je dus uitstekend op de hoogte houden van eventuele onregelmatigheden in de machinelijnen of andere zaken waar zij tegen aan lopen die een efficiënt en optimaal proces in de weg staan. 

Jouw oplossend vermogen en intrinsieke motivatie om processen te optimaliseren en verbeteren worden hier zeer gewaardeerd.  Je krijgt hier namelijk alle vertrouwen en ruimte voor eigen initiatief en om mee te denken en bij te dragen aan het optimaliseren van het productieproces.

Heb je nog niet zoveel werkervaring maar heb je wel technisch inzicht en de drive om jouw technische kennis verder te ontwikkelen, dan brengt een van de ervaren monteurs je wel de fijne kneepjes van het vak bij en word je "on the job" opgeleid.

Jij regelt...

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie;
 • Technisch inzicht en brede technische kennis;
 • Oplossend vermogen;
 • Sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Proactieve instelling.

Voordelen van solliciteren via Edis.

 • Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je te ontwikkelen
 • Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een enthousiaste elektromonteur die aan de slag wil bij een no-nonsense bedrijf? Elektromonteur

Werkendam

Wij zijn op zoek naar een Elektromonteur met een passie voor elektrotechniek Als Elektromonteur ben jij ver...

Ben jij de efficiënte teamplayer met een uitstekend technisch inzicht die wil bijdragen aan het optimaliseren van het productieproces? Allround Monteur Technische Dienst

WTB/ E Etten-Leur

Als Allround Medewerker Technische Dienst kom je te werken op een modern en efficiënt ingerichte produ...

Of regel het met Marko.

markobw

Marko Knol

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.