Helaas, deze vacature is al ingevuld

Ben jij adviesvaardig, proactief en heb je kennis van onderhoudsconcepten?

Maintenance Engineer in Zwolle

Jouw contactpersoon

markobw
Marko Knol Commercieel Consultant
Je kunt Marko bereiken door:

Vacature details

Locatie
Zwolle
Opleidingsniveau
HBO
 • Een uitdagende functie met opstap naar vast;
 • Een gezellige, informele werksfeer;
 • Een enthousiast team om in te werken;
 • Ruimte voor ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een beheerder van onder- en bovengrondse infra met meerdere vestigingen verdeeld over het land. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer en zij verzorgen een gedegen inwerktraject. Ook bieden zij opleidingsmogelijkheden en zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Vacature omschrijving

Voor het onderhoudsbeleid van secundaire componenten zoals stations-beveiligingen, stations-automatisering, cybersecurity en databeheer zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Als maintenance engineer heb je een adviserende en proactieve rol binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoudsbeleid (onderhoudsplannen, instructies en materiaaldossiers) en zorgt voor de vertaling naar de uitvoering. Binnen specifiek deze vacante functie ligt de focus wat meer op de secundaire componenten in ons net met thema’s zoals: stations-beveiligingen, stations-automatisering, cybersecurity en databeheer.

Een mooi voorbeeld waar je als maintenance engineer aan bij kunt dragen is het project modulaire bouw. Doordat de werkzaamheden voor het uitbreiden van de netten vereenvoudigd is, is het mogelijk om met inzet van minder mensen deze uitbreiding te realiseren. Daarnaast neem je als maintenance engineer deel aan verschillende aanbestedingen om te beoordelen of een oplossing overeenkomt met de eisen en wensen welke gesteld worden voor een veilige en betrouwbare bedrijfsvoering.

Om op een verantwoorde manier het energienet in stand te houden, ben jij als maintenance engineer, samen met je directe collega’s Noord & Zuid de spil van de onderhoudsorganisatie. Het vergaren van informatie, verwerken, beoordelen, analyseren, signaleren van trends m.b.t. onderhoudsresultaten en (complexe) storingen is dan ook je corebusiness.

Er wordt steeds op slimmere manieren met (de verwerking van)data omgegaan. Vind je ‘Predictive Maintenance’ interessant en wil je jezelf hierin verder ontwikkelen dan ben je van harte welkom! Er is volop ruimte voor eigen inzichten en jouw visie. Initiatieven ter verbetering worden erg gewaardeerd. Deze verbeterinitiatieven kunnen namelijk leiden tot aanpassingen van het onderhoudsproces of vervangingstrajecten.

Verder start je complexe onderhoudsprojecten op, ben je budgetverantwoordelijke en zorg je ervoor dat deze projecten conform afspraak gerealiseerd worden.

In de functie wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van je technische expertise. Ook verzorg je technische implementaties en ben je een vraagbaak/sparringpartner voor verschillende engineerings- en realisatie teams en de interne opdrachtgever Asset Management. Tevens heb je voor de (onderhouds-)projecten en onderzoeken/analyses veelvuldig contact met andere netwerkbedrijven, leveranciers en onderzoeksinstituten.

edisprio

Jij regelt...

 • Een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Techniek;
 • De certificaten BEI HS/LS en VCA-VOL
 • Ervaring met databeheer en verslaglegging;
 • Praktische kennis van secundaire systemen;
 • Bij voorkeur kennis van aanleg hoog- en middenspanninginstallaties.

Voordelen van solliciteren via Edis.

 • Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je te ontwikkelen
 • Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Gerelateerde vacatures

Ben jij analytisch en zie jij technische vraagstukken in de hoogspanning als uitdagingen? Maintenance Engineer

WTB/ E HBO Berkel en Rodenrijs

In deze dynamische functie ben je zowel adviseur als regisseur van onderhoudsmanagement en onderhoudsprojec...

Ben jij adviesvaardig, proactief en heb je kennis van onderhoudsconcepten? Maintenance Engineer

WTB/ E HBO Zwolle

Voor het onderhoudsbeleid van secundaire componenten zoals stations-beveiligingen, stations-automatisering,...

Of regel het met Marko.

markobw

Marko Knol

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.