Helaas, deze vacature is al ingevuld

Ben jij in staat om complexe projecten op te pakken?

Projectleider Infra in Breda

Jouw contactpersoon

edis mns5452
Bärbel Sekewaël Coördinator
Je kunt Bärbel bereiken door:

Vacature details

Locatie
Breda
Opleidingsniveau
HBO
 • Een uitdagende baan;
 • Een goed salaris;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Opstap naar een vast-dienstverband;
 • Een betrokken partner, wij regelen het voor je!

Bedrijfsprofiel

Voor onze opdrachtgever in de Energie zijn wij op zoek naar een Projectleider Infra die multidisciplinaire en complexe projecten succesvol weet te realiseren.

Vacature omschrijving

Als Projectleider kom je te werken op de afdeling Engineering & Aanleg (E&A) die op een projectmatige manier zorg draagt voor het hele traject van aanvraag tot oplevering van aansluitingen, reconstructies, net- verbeteringen/uitbreidingen en vervangingen. Je werkt nauw samen met de uitvoerders, voorbereiders en (senior) engineers en bent samen verantwoordelijk voor de netten in Brabant midden. Aangezien er in teams wordt gewerkt, is er veelvuldig contact tussen de teamleden onderling.

De energietransitie of doordat klanten nieuwe aansluitingen wensen of wijzigingen willen in hun aansluiting zorgen ervoor dat we continue ons net moeten aanpassen en uitbreiden. Kan het huidige net het aan? Welke andere alternatieven zijn er? Jij gaat op onderzoek uit! Slim risico’s inschatten, vervangen en uitfaseren zijn hierbij van belang. Mogelijke klanten zijn bijvoorbeeld industrie, ontwikkelaars van woonwijken, exploitanten van snelladers voor auto’s of initiatienemers van decentrale opwekking. De energietransitie brengt genoeg uitdagingen met zich mee en zo ook voor de instandhouding van een betrouwbaar en betaalbaar net voor nu en in de toekomst.

Hoe complex ook, bij elk project ga je voor de technisch beste oplossing tegen zo laag mogelijke kosten. Toekomstige capaciteitsknelpunten signaleer je op basis van simulaties en berekeningen. Maar je bent niet alleen aan het rekenen. Je bedenkt oplossingen op het gebied van netaanpassingen. Vanaf de calculatie tot de (technische) afronding ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid, de voortgang, de kosten en de kwaliteit van jouw projecten. Risico's signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met jouw ervaring weet je projecten van begin tot einde succesvol te realiseren. Jij bepaalt de richting van complexe projecten en houdt koers naar je doel en neemt hier de betrokken partijen in mee. Het doel wordt gesteld door je manager, maar je bent zelf verantwoordelijk voor het bepalen van de weg er naar toe. Je werkt als Projectleider met een projectteam dat per onderwerp geformeerd wordt. Hierin zal jij geregeld de teams formeren en soms landelijk afstemmen binnen de organisatie of met gemeenten en aannemers in jouw regio.

edisprio

Jij regelt...

 • Een Hbo diploma in de richting van Elektro en/of energietechniek;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met multidisciplinaire en complexe projecten;
 • Ervaring met realiseren van cultuurveranderingen;
 • Kennis van proces- en projectmanagement- en kwaliteitssystemen (ISO 9001/PAS 55/VCA);
 • Diepgaande specialistische elektrokennis.

Voordelen van solliciteren via Edis.

 • Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je te ontwikkelen
 • Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Gerelateerde vacatures

Ben jij de Projectleider die projecten op een veilige en beheerste wijze kan realiseren? Projectleider Civiel

Civiel HBO Rotterdam

Wij zoeken een ervaren Projectleider voor projecten in de onder- en bovengrondse infrastructuur. Wat g...

Ben jij in staat om grote, complexe projecten te leiden en tegelijkertijd het beste uit jouw team te halen? Technisch Engineer/ Projectleider

HBO Tilburg

Als Technisch Engineer/Projectleider werk je aan grote, complexe infraprojecten met een portefeuille van on...

Of regel het met Bärbel.

edis mns5452

Bärbel Sekewaël

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.