Helaas, deze vacature is al ingevuld

Ben jij gedreven, leergierig en kun jij nauwkeurig werken?

Tekenaar secundaire beveiligingen in Venlo

Jouw contactpersoon

markobw
Marko Knol Commercieel Consultant
Je kunt Marko bereiken door:

Vacature details

Locatie
Venlo
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
€2100 - €3000
  • Een professionele werkgever;
  • Een enthousiast team om in te werken;
  • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
  • Een functie met opstap naar een vast dienstverband.

Bedrijfsprofiel

Als tekenaar data secundaire beveiligingen kom je te werken op de afdeling Engineering en Aanleg in het team Data Verwerking. Met jouw team zorg je voor het verwerken van de revisiegegevens in GEN, en de bedrijfsmiddelen-registratie in SAP PM, maar ook voor de revisie van de secundaire beveiligingen. Er wordt nauw samengewerkt met collega’s van betrokken afdelingen, maar ook met je collega's secundaire beveiligingen van andere vestigingen.

Vacature omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Junior/Medior Tekenaar die de engineers wil ondersteunen bij de verwerking van secundaire beveiligingen. Je draagt als tekenaar data secundaire beveiligingen zorg voor het verwerken van de secundaire tekeningen (stroomkringschema’s) in het bedrijfssysteem Meridian met behulp van Autocad-TPZ/Rasterdesign. Dit doe je aan de hand van opgeleverde (project)revisies en incidenteel op basis van dataprojecten. Het uiteindelijke doel na de inwerkperiode is het ondersteunen van de engineers bij de verwerking van secundaire beveiligingen. Het tekenen in Autocad-TPZ is een belangrijk onderdeel van je functie van tekenaar. Daarnaast verricht je ook administratieve werkzaamheden en zorg je voor het afdrukken van de benodigde tekeningen.

Als tekenaar data secundaire beveiligingen heb je veelvuldig contact met de uitvoerder en/of engineer om samen de datakwaliteit te borgen. Je laat je hierbij zien als een proactieve gesprekspartner. 

Je signaleert verbeterpunten en draagt deze aan als verbetervoorstellen om de datakwaliteit in de systemen te verhogen. De focus in je werk komt meer en meer te liggen op “datakwaliteit” dankzij de steeds verder gaande digitalisering van taken en processen. Je ziet jezelf graag als het laatste menselijke vangnet voor foutieve data en door je goede communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat je alsnog de benodigde info krijgt van je collega’s. Ervoor zorgdragen dat we steeds actuele en correcte data in onze systemen verwerkt hebben is niet alleen voor onze klanten belangrijk, maar is ook wezenlijk voor de veiligheid van onze collega’s in het veld! Het verder digitaliseren van taken en processen zal nog wel een tijdje doorgaan. Je vindt het leuk om in al deze veranderingen mee te denken.

edisprio

Jij regelt...

  • Minimaal een Mbo-opleiding (Elektro);
  • Bij voorkeur ervaring met elektrotechnische installatiewerk/stroomschema's;
  • Ervaring met tekenpakketten en Excel.

Voordelen van solliciteren via Edis.

  • Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je te ontwikkelen
  • Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Gerelateerde vacatures

Ben jij de proactieve gesprekspartner van de engineer/uitvoerder die de datakwaliteit hoog houdt? Tekenaar secundaire beveiligingen

WTB/ E MBO Venlo

Als tekenaar ben jij het laatste vangnet voor foutieve data en zorg jij voor de verwerking van wijzigingen ...

Ben jij gedreven, leergierig en kun jij nauwkeurig werken? Tekenaar secundaire beveiligingen

WTB/ E MBO Venlo

Wij zijn op zoek naar een Junior/Medior Tekenaar die de engineers wil ondersteunen bij de verwerking van se...

Of regel het met Marko.

markobw

Marko Knol

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.