Ben jij op zoek naar een dynamische regelfunctie in de meet- en regeltechniek met veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid?

Werkvoorbereider Meet- en regeltechniek

Jouw contactpersoon

do
Dominique Hooijmaaijers Commercieel Consultant
Je kunt Dominique bereiken door:

Vacature details

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een installateur met landelijke dekking. Er heerst hier een informele, prettige werksfeer waarin je de vrijheid en vertrouwen krijgt om jouw functie naar eigen inzicht uit te voeren. Tevens kom je terecht in een collegiaal, zelfsturend team waardoor je met alle facetten van het vak te maken zal gaan krijgen en jij jezelf dus on-the-job kunt door ontwikkelen.

Vacature omschrijving

Als Werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek heb je een dynamische functie en ben jij het eerste aanspreekpunt van zowel de klanten als het projectteam in de uitvoering.

Jij coördineert en begeleidt meet- en regelprojecten in de utiliteit. Je wordt als Werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek al vanaf het voortraject betrokken bij de projecten om jouw bijdrage te leveren aan het ontwerp en het doen van verbetervoorstellen voor de installaties. Indien nodig bezoek je de projectlocaties voor het doen van een opname en/of een inspectie en het in kaart te brengen van de huidige situatie.

Wanneer de offerte opdracht wordt stel je als Werkvoorbereider een werkbegroting, planning en de kostprijscalculaties op. Je bestelt het benodigd materiaal en bewaakt de levering van de materialen, dreigt de levering niet tijdig uitgevoerd te kunnen worden dan neem je contact op met de leverancier om dit alsnog te regelen zodat het projectteam aan de slag kan. Ook controleer je de tekeningen, maak je principeschema's en verzorg je de bijbehorende administratie. Ook bezoek je regelmatig de projectlocaties om het verloop van de projecten te zien en bewaak je in samenspraak met de projectleider de uitvoering en voortgang van de projecten.

Je houdt jouw technische kennis up-to-date en houdt de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten, als teamplayer deel jij deze kennis en informatie zoveel mogelijk met jouw collega's.

Jij regelt...

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Afgeronde vakgerichte opleidingen/cursussen;
  • VCA-VOL certificaat of de bereidheid deze te behalen;
  • Rijbewijs B;
  • Uitstekende communicatieve en coördinerende vaardigheden.

Voordelen van solliciteren via Edis.

  • Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je te ontwikkelen
  • Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Direct solliciteren op deze functie

Solliciteer met CV Solliciteer zonder CV Solliciteren via LinkedIn

Jouw CV

Jouw gegevens

Jouw gegevens

Gerelateerde vacatures

Ben jij op zoek naar een vliegende start van je carrière! Tekenaar / Werkvoorbereider

WTB/ E MBO Dordrecht

Een afwisselende functie waarbij je binnen de kortste keren het vak onder de knie hebt en fungeert als zelf...

Ben jij een gepassioneerde Commissioning Engineer met een sterke drive voor het leveren van hoogwaardige prestaties?  Commissioning Engineer

HBO Breda

Wij zijn op zoek naar een Commissioning Engineer in de regio Noord-Brabant.Als Commissioning engineer ben j...

Of regel het met Dominique.

do

Dominique Hooijmaaijers

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.