"Een succesvolle samenwerking!"

"Veel contact is er niet nodig geweest om te komen tot een succesvolle samenwerking" zegt Michel met een glimlach. "Jasper is recht door zee en daadkrachtig."

michel

Een gouden match

Ik werd via LinkedIn benaderd door de directeur van Edis, Jasper Bout en blijkbaar maakte ik een goede indruk.  "Jasper is recht door zee en daadkrachtig!" 
Jasper bracht me toen in contact met Bouwbedrijf Vrolijk en dat bleek meteen een gouden match te zijn!
Kort na de introductie werd ik de nieuwe Assistent Uitvoerder van Bouwbedrijf Vrolijk. Ik zal je vertellen dat ik in een heel fijn en gezellig team ben terechtgekomen! Dit is iets waar ik veel waarde aan hecht. Ik begon op detacheringsbasis en ben inmiddels in dienst getreden bij Bouwbedrijf Vrolijk. 

Geen bouwkundige achtergrond

In eerste instantie had ik nooit verwacht bij een bouwbedrijf aan de bal te kunnen zonder een bouwkundige achtergrond. Ik wil iedereen meegeven dat het ook zonder bouwkundige achtergrond mogelijk is om een succesvolle carrière te krijgen in de bouw. Ik ben mijn loopbaan begonnen in de horeca en wilde graag meer tijd voor mijn kinderen. Kijk mij nu! Ik heb een grote carrière switch gemaakt en begon als ondersteuningsmonteur in de bouw.  

Verantwoordelijkheden

In mijn functie als assistent uitvoerder heb ik veel verantwoordelijkheden. De belangrijkste punten zijn zorgen voor een hoge kwaliteit van de werkzaamheden en zorgen voor een veilige uitvoering. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het controleren van het tekenwerk, verzorgen van correspondentie, en het overdragen van informatie per mail en uiteraard de regisseur zijn van de bouwplaats en de leiding nemen.

Motivatie

Een flexibele instelling is belangrijk als assistent uitvoerder, ook moet je met problemen om kunnen gaan en bereid zijn om bij te springen wanneer dat nodig is. Het uitdagende aan het takenpakket van assistent uitvoerder is alles in goede banen leidden en zorgen dat alles volgens planning verloopt. De interactie met verschillende mensen maakt het werk leuk, en natuurlijk blijft het leuk om positieve reacties en complimenten te krijgen over de organisatie en een soepel verloop van het project. Wanneer je aan het eind van de rit trots kan zijn op wat je samen met je team hebt neergezet werkt dat motiverend en geeft dat een extra boost aan energie. Ik vind dat het complete pakket, van begin tot eind, dit werk echt leuk maakt.

Een gigantisch project

In de afgelopen maanden heb ik samen met zijn team een gigantisch complex van 115.000 m² voor opdrachtgever Lidl gebouwd. Dat vereist niet alleen doorzettingsvermogen maar ook het vermogen te kunnen anticiperen op problemen. Het is belangrijk dat je de opdrachtgever volledig ontzorgt en dat zij tevreden zijn. Dat het mij en mijn team is gelukt om Lidl te ontzorgen is een feit! 

Wat helemaal gaaf is dat ik en mijn team een nieuwe opdracht hebben gekregen om nog een 2e en 3e complex te bouwen voor opdrachtgever Lidl.

 

 Wil jij ook begeleid worden door Edis naar een succesvolle carrière in de bouw? Neem dan contact met ons op!

edis home right(1)

Edis regelt...


de beste match

Edis staat voor ontwikkeling en vooruitgang. Voor ambitieuze carrièremakers die openstaan voor een volgende stap.

Zien we de energie en potentie waar we van houden, maar vinden we niet direct een goede match, ook dan laten we niet los. We gaan actief op zoek tot je helemaal op je plek bent!