Edis regelt...

Werken in de bouw: daar zijn ontzettend veel mogelijkheden en uitdagingen! Ontwerp, planning, coördinatie, werkvoorbereiding en uitvoering: alles komt aan bod. Edis biedt verschillende Bouw vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers waar jij aan de slag kunt. Er zijn genoeg mogelijkheden waar jij een stap kunt zetten!

Interesse in een of meerdere vacatures?

Laat dan nu je gegevens achter

Werken in de bouw: waarom?

Waarom zou je dat eigenlijk willen, werken in de bouw? Werk in de bouw is het creëren van iets nieuws, panden of gebouwen waarvan je altijd kunt zeggen: daar heb ik aan meegewerkt! Van een prachtig bedrijvencomplex tot de aanbouw van een kennis. Er is namelijk meer dan genoeg werk. De bouwsector zit vol vernieuwingen, innovaties en uitdagende productieprocessen, welke per project kunnen verschillen. Wij helpen je kiezen tussen alle mogelijkheden. Wat wel hetzelfde blijft, is het teamwork in deze branche. Samen met collega’s, andere aannemers, toeleveranciers en klanten boek je prachtige resultaten. 

Edis biedt veel vacatures voor uitdagende functies in de bouw. Bekijk ze hieronder! 

Edis Regelt...

Werkvoorbereider / Projectvoorbereider in WAALWIJK

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en juiste afhandeling van projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw.

In de functie van...

Deze baan wil ik!

Calculator in 's-Hertogenbosch

Wij zoeken een fulltime Calculator in de omgeving van Den Bosch. Ben jij een starter of ervaren Calculator en op zoek naar een baan? Lees dan snel verder!

Als...

Deze baan wil ik!

Medewerker Bedrijfsbureau in EINDHOVEN

In deze veelzijdige, dynamische functie heb je een breed takenpakket en houd jij je o.a. bezig met begroten, plannen, contractbeheer, werkvoorbereiding en inkoop.

Aan...

Deze baan wil ik!

Projectadministrateur Bouw in ETTEN-LEUR

Als Projectadministrateur Bouw kom je te werken in een aannemersbedrijf die unieke bouwprojecten in West-Brabant en Zeeland op haar naam heeft staan.

Als...

Deze baan wil ik!

Uitvoerder in WAALWIJK

Je komt te werken bij een echt familiebedrijf waarbij iedereen die daar werkt lid is van 1 grote familie. Samen bouwen is het devies, elkaar helpen en meehelpen. Ze maken...

Deze baan wil ik!

Projectleider Bouw in WAALWIJK

Als Projectleider Bouw ben je verantwoordelijk voor het leiden van de projecten op het gebied van U-bouw en seriematige woningbouw. 
Jouw takenpakket als...

Deze baan wil ik!

Werkvoorbereider Industriebouw in BREDA

Jij bent een belangrijke schakel binnen het projectteam en verantwoordelijk voor het tijdig aanvragen, analyseren en inkopen van alle contractuele onderdelen van een...

Deze baan wil ik!

Medewerker Planning & Control in EINDHOVEN

De organisatie is sterk in beweging, ook de afdeling Financiën. Naast de harde financiële werkzaamheden zijn ze ook op zoek naar het verhaal erachter.

In deze functie...

Deze baan wil ik!

Technisch Opzichter in BREDA

Je stuurt het uitvoerend personeel aan die zich bezig houden met het installeren van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Daarnaast controleer je of dat de...

Deze baan wil ik!

Calculator in HELMOND

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van de calculatie en het opstellen en uitbrengen van offertes. Tevens houd jij de projectdocumentatie bij en zorg je ervoor...

Deze baan wil ik!

Bouwplantoetser in BREDA

Aan de hand van tekeningen en rapporten toets je de plannen. Je signaleert bouwkundige risico’s en legt deze vast. Indien nodig laat je wijzigingen aanbrengen totdat de...

Deze baan wil ik!

Coördinator Onderhoud in WAALWIJK

Als sparringspartner van de opdrachtgevers neem jij de uit te voeren werkzaamheden op, denk je mee over veranderingen en vernieuwingen en calculeer je de werkzaamheden op het...

Deze baan wil ik!

Beschikbare Bouw vacatures bij Edis

Edis biedt veel vacatures voor uitdagende functies in de bouw. Zo kun je aan de slag als Technisch Opzichter, Uitvoerder, Calculator, Werkvoorbereider, BIM-modelleur en nog veel meer. Allerlei afwisselende functies waarbij je medeverantwoordelijk bent voor complexe projecten in de bouw.

Jij regelt...

  • de motivatie om succesvol te worden in de bouw;
  • doorzettingsvermogen, stressbestendigheid en flexibiliteit;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • een proactieve en enthousiaste instelling.

Wij regelen...

  • uitdagende projecten;
  • een inspirerende en uitdagende baan;
  • een dynamische werkomgeving met een open werksfeer;
  • een marktconform salaris;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De juiste opdrachtgever

Zoals hierboven beschreven, is de bouw overal te vinden en dat maakt de sector erg breed. Zo geldt dat ook voor onze opdrachtgevers: er zijn veel verschillende plekken waar jij terecht kunt komen! Of dat nu in de woningbouw of utiliteitsbouw is, bij een aannemer of een toeleverancier, architectenbureau of bij een bouwmanagementbureau; wij bedienen ze allemaal.

Over Edis

Edis regelt banen in de bouw, maar ook in andere technische sectoren! Geen sollicitatiestress: wij zorgen ervoor dat de juiste vacature en uitdaging gevonden wordt. Ons team heeft veel ervaring, maar weet waar de doelgroep behoefte aan heeft. Wij zorgen voor de juiste vervolgstap, een boost in je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben er een neus voor, dus regelen het graag voor je!

Regel jouw droombaan...

Staat jouw droombaan er niet bij en ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@edis.nl en wij regelen het voor je.