Edis regelt

vacatures voor starters

Je hebt net jouw opleiding afgerond. Wat nu? Je gaat natuurlijk op zoek naar de baan die aansluit op jouw profiel of je gaat een traineeship volgen, waardoor jij alle grepen van een vakgebied leert kennen. Zo ontwikkel jij jezelf binnen de kortste keren tot een waardevolle ervaren werknemer. Wij beschikken over verschillende startersfuncties. Vind de perfecte match en wij gaan het voor je regelen!

Interesse in een of meerdere vacatures? Laat dan nu je gegevens achter

Start jouw carrière via Edis

Je hebt jarenlang gestudeerd en nu ben je eindelijk klaar. Wat ga je doen? Je gaat op zoek naar een baan waar je kunt leren, jezelf kunt blijven ontwikkelen en een baan die uitdagend is. Of je nou een mbo-, hbo- of wo-diploma hebt, je kunt direct jouw carrière starten via Edis! We hebben een groot aanbod aan verschillende vacatures in verschillende vakgebieden. Zo beschikken we vast ook wel over die ene startersfunctie in de richting die jij hebt gestudeerd!

Bij Edis hebben we verschillende startersfuncties, junior functies en traineeships! Neem gerust een kijkje tussen het aanbod. Heb je interesse in één van de functies? Laat je contactgegevens achter en een consultant neemt direct contact met je op!

Geen vacatures gevonden

Geen vacatures gevonden die voldoen aan de criteria.

Wat houdt een startersfunctie in?

Wat verstaat men onder starter? Wat houdt een startersfunctie in? Is dit bij iedere organisatie hetzelfde? Dit zijn vragen die jij jezelf als net afgestudeerde kunt stellen. Dit begrijpen wij bij Edis. Een startersfunctie is een functie bij een organisatie voor iemand die aan het begin van zijn/haar carrière staat. Je bent klaar met jouw mbo-, hbo- of wo-opleiding, je hebt je school verlaten en gaat nu parttime of fulltime aan de slag om jouw kennis in de praktijk toe te passen en om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. 

Je hebt dus als starter nog niet tot nauwelijks ervaring in het vakgebied. Zo'n startersfunctie bestaat voor wie gemotiveerd is om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Wanneer je meer ervaring op doet binnen een specifiek vakgebied, word je meer ervaren en verdwijnt jouw titel als starter naar bijvoorbeeld junior, medior of senior. 

Een startersfunctie houdt niet bij iedere organisatie hetzelfde in. Iedere organisatie is anders en biedt verschillende mogelijkheden en werkzaamheden. Ook de begeleiding die je krijgt als starter is overal anders. Bij de ene organisatie krijg je veel begeleiding, volg je veel trainingen en ontvang je veel feedback. Bij een andere organisatie kan dit veel minder zijn. Daar krijg je wellicht de ruimte om je werkzaamheden zelf in te delen en ben je veel zelfstandig aan het werk. Het is fijn om dit goed in beeld te brengen, want ieder heeft zijn/haar voorkeur.