Edis regelt...

Je hebt een opleiding gevolgd richting de Techniek, Bouw of iets anders en je hebt, om wat voor reden dan ook, geen diploma behaald. Geen probleem, dan kun je alsnog bij ons terecht. We helpen je graag groeien en ontwikkelen in jouw carrière. Sterker nog, Edis gaat het voor je regelen! 

Interesse in een of meerdere vacatures?

Laat dan nu je gegevens achter

Werken zonder (afgeronde) opleiding

Voor veel banen wordt in de praktijk vaak een diploma gevraagd, ook op de plek waar jij graag aan de slag wilt. Maar, je bent gestopt met je opleiding en thuis zitten is niets voor jou! Edis zorgt ervoor dat jij gewoon kunt werken aan jouw carrière in de Techniek. De informatie die je tijdens je opleiding hebt opgedaan, is niet voor niets geweest. Ben je begonnen aan een mbo-opleiding of hbo-opleiding, gericht op Techniek, maar deze niet volledig afgerond? Vertel het ons, wij weten daar wel raad mee!

Ben jij een drop-out? Bij sommige banen heb je helemaal geen diploma nodig! Er is dan sprake van een korte inwerkperiode of je gaat een training of cursus volgen waarna je direct aan de slag kan. Er zijn meerdere manieren om op jouw favoriete plek aan de slag te kunnen, ook zónder diploma. Laat het aan Edis over.

Edis regelt...

Wie zoeken we?

Edis besteedt veel tijd aan een persoonlijke aanpak. We hebben oprechte interesse in jou als persoon en de toegevoegde waarde die je kan bieden. Uiteraard kijken we ook naar je bijbehorende kwaliteiten en competenties. Het enige wat je verder meebrengt, is een flinke dosis motivatie om aan de slag te gaan.  

Ben je niet helemaal zeker over wat je drijfveren zijn en zou je dit graag te weten komen, bekijk dan onze kleurenanalyse. Op deze manier krijg je meer inzicht voor nu en in de toekomst. Kom erachter wie jij bent als persoon en wat het beste bij je past. 

Waar liggen de mogelijkheden?

Uitstekende vraag! Edis biedt verschillende mogelijkheden. Zo kun je al snel aan de slag in de branche Techniek, Bouw of Civiele Techniek. In de Techniek zorg je voor innovatie en vooruitgang. Je helpt bedrijven verder met slimme (en duurzame) oplossingen. Het is afwisselend werk, wat iedere keer weer zorgt voor een uitdaging. Werken in de bouw is het creëren van iets nieuws, panden of gebouwen waarvan je altijd kunt zeggen: daar heb ik aan meegewerkt! Van een prachtig bedrijvencomplex tot de aanbouw van een kennis. Civiele Techniek richt zich op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van verschillende soorten infrastructuur. Alles wat vast zit aan de grond valt dus onder Civiele Techniek! Dit kan bijvoorbeeld een brug zijn, de sporen van een trein of de sluizen van een waterkering.

En de doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer we samen de perfecte match hebben gevonden, ga je aan de slag. Je mag laten zien wat jij in huis hebt en voor je het weet maak je een volgende stap in je loopbaan.

Werken zonder diploma

Heb je je school niet afgemaakt, om wat voor reden dan ook, maar wil je graag werken zonder diploma? Dan kun je bij veel opdrachtgevers toch gewoon aan de slag, maar het is lastig om deze te vinden! Edis helpt je hierbij. Wij zoeken de vacatures uit waarin niet geëist wordt dat je diploma x, y of z nodig hebt. Zo kun je snel vooruit. Het is namelijk niet leuk om steeds ‘nee’ te horen, wanneer je zo graag aan de slag wilt, geen 9-5 mentaliteit hebt en weet van aanpakken. Wij zoeken de plekken waar je een ‘ja’ te horen krijgt, zodat jij kan werken zonder diploma!

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn aanwezig in de meest uiteenlopende sectoren. Zo kun je bijvoorbeeld in de Bouw kiezen voor de woning- of de utiliteitsbouw. Maar je kunt ook bij een aannemer of toeleverancier aan de slag. Zelfs een architectenbureau of een bouwmanagementbureau behoort tot de mogelijkheden; wij bedienen ze allemaal. Projectmatig aan de slag in de Civiele Techniek is ook geen probleem! Zo heb je afwisselende projecten in de infrastructuur, waterbeheer én openbare voorzieningen.

Heb je helemaal geen opleiding gevolgd in een van deze richtingen, maar wel interesse in de vakgebieden? Vertel ons wat jouw talenten zijn en wij regelen de rest!

Vacatures zonder diploma en ervaring

Heb jij ervaring in een compleet andere branche of niet de juiste papieren voor een vacature? Dit is lang niet altijd een vereiste! Bij Edis staan er meerdere vacatures open waarbij jij zonder diploma en ervaring aan de slag kunt. Zolang je leergierig bent en bereid om hard te werken, zullen meerdere opdrachtgevers zeker blij met je zijn. En wij helpen je om deze opdrachtgevers te vinden! Samen regelen we die vacatures zonder diploma en ervaring.

Werken in de bouw zonder diploma

In de bouw zijn genoeg mogelijkheden om aan de slag te gaan, zonder dat je hier een officieel diploma voor hebt. Je kunt bijvoorbeeld geschoold worden door de opdrachtgever, doorgroeien in het bedrijf of een leerwerktraject aangaan. Hiervoor heb je wél een grote motivatie nodig. Laat ons zien dat je echt enthousiast bent om aan de slag te gaan in de bouw en dan denken wij graag met je mee! Om in de bouw aan de slag te gaan, breng jij ons daarom:

- Een grote interesse in het vakgebied
- Een motivatie van 100%
- Leergierigheid
- Doorzettingsvermogen

Over Edis

Ben jij op zoek naar een baan? Edis regelt deze uitdagende stap voor je! Wij kijken verder dan enkel achtergrond en/of expertise. We besteden ook veel aandacht aan de plek waar jij het beste tot je recht komt en waar jij energie van krijgt! Zo vind je altijd de perfecte match.

Regel jouw droombaan...

Bij Edis beschikken we ook over vacatures waar geen specifieke opleiding voor nodig is. Dus ben jij een drop-out of schoolverlater? Wij bieden ook de mogelijkheid om via Edis de benodigde diploma's te behalen! Met de juiste motivatie, regelen wij het! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@edis.nl