Edis regelt

vacatures voor Projectvoorbereiders

Als Projectvoorbereider zorg je ervoor dat het project tot in de puntjes geregeld is. Je zorgt er mede voor dat alles binnen het budget valt. Edis heeft verschillende uitdagende vacatures voor Projectvoorbereiders. Dus ben je een kei in plannen en heb je een goed inzicht van de omgeving waar je in werkt? Hieronder staan verschillende vacatures!

Interesse in een of meerdere vacatures? Laat dan nu je gegevens achter

Wat zijn je werkzaamheden als Projectvoorbereider?

Als Projectvoorbereider heb je de taak om verschillende projecten te begeleiden. Daarnaast bied je ondersteuning aan de Projectleider of Projectmanager. Als projectvoorbereider kun je onder andere verantwoordelijk zijn voor het:

  • voorbereiden;
  • calculeren;
  • coördineren;
  • adviseren;
  • tekenen;
  • doorrekenen van projecten.

Je takenpakket hangt echter sterk af van de branche waarin je gaat werken. Een rol als Projectvoorbereider betekent automatisch dat je in een project veel contact zult hebben met diverse betrokken partijen. Deze betrokken partijen kunnen onder andere bestaat uit (onder)aannemers, leveranciers en inkopers. Competenties zoals samenwerken en communicatie zijn dus belangrijk bij een vacature als Projectvoorbereider. Het leuke aan de functie Projectvoorbereider zijn je doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Projectleider of Projectmanager.

Voor meer informatie raden we je aan om nog even door te scrollen naar beneden. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke toelichting van een van onze recruiters of heb je een vraag over de functie als projectvoorbereider? Stel de vraag gerust in het contactformulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Geen vacatures gevonden

Geen vacatures gevonden die voldoen aan de criteria.

Over welke competenties beschikt een Projectvoorbereider?

Zoals eerder benoemt is samenwerking een essentiële competentie om als projectvoorbereider werkzaam te zijn. Naast dat je intern met verschillende afdelingen moet samenwerken, heb je ook veel contact met partijen buiten de organisatie. Daarnaast is het belangrijk om klantgericht te kunnen werken en inzicht te hebben in je omgeving. Wat gisteren vast stond, kan vandaag namelijk weer veranderen. Ook is het plannen en organiseren van projecten een kerneigenschap om succesvol te zijn als Projectvoorbereider.

projectvoorbereider edis

In welke branches kun je terecht als Projectvoorbereider?

Met de functie van Projectvoorbereider kun je terecht in diverse branches. Je bent voornamelijk werkzaam in de technische branche. Dit kan zijn in de bouw, maar ook in de elektrotechniek of bij installatiebedrijven.

Doorgroeimogelijkheden van een Projectvoorbereider

Als Projectvoorbereider heb je de mogelijkheid om door te kunnen groeien. Zo kun je met genoeg op ervaring op zak doorgroeien naar Projectleider of Projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor de projecten en stuurt een team van Projectvoorbereiders aan. Daarnaast komt het ook veel voor dat een Projectvoorbereider doorgroeit naar een directie of managementfunctie in de organisatie. Vind je de doorgroeimogelijkheden belangrijk voor de ambitie die je nastreeft? Geef het bij ons aan! Dan kunnen we je helpen met het vinden van de beste baan die past bij je ambities. 

Edis regelt het

Ben je op zoek naar een baan als Projectvoorbereider? Edis regelt de beste (vervolg)stap in je professionele carrière! Naast dat we kijken naar je expertise en werkervaring vinden we het eveneens net zo belangrijk het bedrijf ook bij je past. De combinatie tussen je kwaliteiten en competenties naast het passen bij de cultuur van een bedrijf, zorgt gegarandeerd voor een betere match!